Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.VELA Tango 700E

VELA Tango 700E

VELA Tango 700E er en komplet nyfortolkning af VELAs velkendte arbejdsstol. Brugeren får mulighed for ekstra god siddekomfort, øget bevægelsesfrihed og mere
plads til at gå stolen frem samt lavere starthøjde. Stolen er modulopbygget, så den er til genbrug, ombygning og service. Fås med manuel hejs og med elhejs.

Føj til huskeliste

VELA (Vermund Larsen A/S)
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV

VELA Tango 700

VELA Tango 700

VELA Tango 700 er en komplet nyfortolkning af VELAs velkendte arbejdsstol. Brugeren får mulighed for ekstra god siddekomfort, øget bevægelsesfrihed og mere
plads til at gå stolen frem samt lavere starthøjde. Stolen er modulopbygget, så den er til genbrug, ombygning og service.

Føj til huskeliste

VELA (Vermund Larsen A/S)
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV

Electra

Electra

Electra gulvlampe giver lys i høj kvalitet, der passer til dine behov uanset tid på døgnet. Med en farvetemperaturfunktion, der giver dig mulighed for at vælge den perfekte belysning til din komfort. Vælg mellem dagslys for at reducere belastning af øjnene, køligt lys til diskret baggrundsbelysning eller varmt lys til afslapning.

Føj til huskeliste
Twist 2

Twist 2

Den populære Easy-Twist i ny forbedret udgave med mere stabil fod. Mulighed for at vinkle lyset i lampen og dermed spredning af lyset i hele dit arbejdsområde.
Lampen er i sig selv let og designet til at folde pænt væk. Den har et praktisk bærehåndtag, der giver dig mulighed for at tage den med dig, uanset hvor du går.
Skal tilsluttes el-net.

Føj til huskeliste
Foldi GO

Foldi GO

Genopladelig lille bordlampe, perfekt til håndarbejde, syborde og hjemmeværksteder. Den fuldt justerbare arm hjælper med at fokusere lyset præcis der, hvor det er nødvendigt, hvilket gør det lettere at se tydeligt. Foldi Go leveres med en taske til sikker opbevaring når lampen ikke er i brug.

Føj til huskeliste
Smart Media Table / SMT - senge-/læsebord

Smart Media Table / SMT - senge-/læsebord

Senge-/læsebord med højdeindstillelig og kip-bar bordplade med integreret kommunikationsplatform, hvorfra man kan tilgå internettet eller plug and play indhold. Kan anvendes ved langvarige terapisessioner som dialyse og kemoterapi, eller fx under isolation. Antibakteriel overflade, brudsikkert mineralglas. Bordplade: 61x46 cm - sideplade: 37x21 cm

Føj til huskeliste
Slim Lamp Flex-lampe

Slim Lamp Flex-lampe

Lampe på fjederklemme og fleksibel svanehals-arm, med dæmpbart LED-lys i 5500K, drevet af strøm via USB-forbindelse. Enkel betjening med tænd/sluk og dæmp via én berøringsfølsom knap på lampehovedet. Fås i sort og hvid.

Føj til huskeliste
LEDLENSER P-Serie Signature

LEDLENSER P-Serie Signature

Kraftige lygter med mange ekstra funktioner og tilbehør. Smart Light-teknologi byder på 4 belysningstilstande:
Boost Ekstra kraftigt lys til brug i kortvarige perioder.
Power Kraftig belysning til krævende opgaver.
Mid Power Godt med lys, der passer til de fleste formål.
LowPower Den driftsøkonomiske indstilling med mange timers blændingsfrit lys.

Føj til huskeliste
Ledlenser P-Serie CORE

Ledlenser P-Serie CORE

Ledlenser P-Serie Core byder på et væld af praktiske detaljer: Nem opladning med praktisk magnetsystem. Transportlås der sikrer at lygten ikke tændes utilsigtet. Batteri- og opladningsstatus vist direkte i tænd/sluk-kontakten. Og den såkaldte Smart Light-teknologi, som byder på fire forskellige lysstyrker: Boost, Power, Mid Power og Low Power.

Føj til huskeliste
Ledlenser P-Serie Work

Ledlenser P-Serie Work

De robuste og pålidelige lygter i den nye P-serie indeholder en række imponerende egenskaber omsluttet af et stilfuldt design.
Eksempelvis øget beskyttelse mod slag og fald.
optimeret lys med naturlig farvegengivelse samt medfølgende en lang række nyttigt tilbehør.

Føj til huskeliste