Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Illico

Illico

Illico-sengen er en medicinsk seng, der kombinerer et attraktivt design og ultra-hurtig samling uden ekstra værktøjer. Det er også muligt at omdanne en 2-funktionsleje til en 3-funktionsseng på et par minutter.
Alt er designet, så en person let kan samle og adskille sengen til opbevaring på meget kort tid.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic Aps
Rikkeshave 56
5250 Odense SV

Alzeis

Alzeis

Sikkerhed, praktisk og æstetisk. En seng i lav højde til patienter med bl.a Alzheimers sygdom. Meget lav minimumshøjde og maksimal højde op til 720 mm. Det er kompatibelt med de fleste patientlifte på markedet.
3 funktioner elektrisk seng med knæspænde
Beskyttende transportdæksel til træpaneler
Louis Philippe træpaneler.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic Aps
Rikkeshave 56
5250 Odense SV

Senge-/læsebord m/plast coated plade

Senge-/læsebord m/plast coated plade

Stabilt og robust senge-/læsebord med plast coated bordplade.
Let at rengøre og desinficere. H-formet stel med 4 letkørlige hjul. Vinkelbar bordplade med plasticcoating med lettere forhøjede plast kantafslutninger. Maks. belastning: 10 kg.

Føj til huskeliste
Arjo, Enterprise 5000X hopsitalsseng

Arjo, Enterprise 5000X hopsitalsseng

Enterprise 5000 er en standardhospitalsseng, der kan udformes, så den opfylder markedets behov og krav takket være et bredt udvalg af valgmuligheder og tilbehør. E5000 kan leveres med 3/4 foldbare eller basissengeheste

Føj til huskeliste
Huntington stol original - Omega stol

Huntington stol original - Omega stol

Stolen er designet og producere til personer med Huntington sygdommen og andre neurologiske lidelser. Stolen er udført således at brugeren sidder trygt uden at falde ud af stolen ved ufrivillige bevægelser og spasmer. Den ekstra dybe sædedybde gør at ufrivillige bevægelser minimeres og skaber ro i kroppen.

Føj til huskeliste

Fleximed Scandinavia ApS
Moesbakken 72
8410 Rønde

OPUS S-DW Sengeindsats

OPUS S-DW Sengeindsats

Den del- og justerbare sengeindsats til seng eller sengeramme. Indbygningslængde: 196-225 cm. Indbygningsbredde: 76-100 cm. Højde: 34-80 cm. Madrasbredde: 70-90 cm. Madraslængde: 190-210 cm. 4-delt liggeflade, ergonomisk rygtilbageføring og justerbar indbygget liggefladeforlænger (20 cm). Tilbehør: Faste ben for lavere højde, galge, støttegreb m.m.

Føj til huskeliste
OPUS 1-K85DW - Plejeseng

OPUS 1-K85DW - Plejeseng

Solid, del- og vaskbar plejeseng med kort liggeflade (180 cm) og høj brugervægt. 4-delt liggeflade med knæknæk og ergonomisk rygtilbageføring. Justerbar indbygget liggefladeforlænger (20 cm). Let at skille, samle og håndtere uden brug af værktøj. Mulighed for særlig lavt understel. Tilbehør: MDF-gavle i bøg, sengeheste, overtræk, trædesign m.m.

Føj til huskeliste
Greiner Recrea lænestol/hvilestol, elektrisk

Greiner Recrea lænestol/hvilestol, elektrisk

Når stolen vippes tilbage, vil brugeren føle sig afskærmet fra andre, og med den allergivenlige viskoelastiske skum i sidde-/liggefladen - som hurtigt tilpasser sig brugerens kropform - skabes en behagelig siddende eller liggende stilling.
Er ideel til personer der f.eks. har brug for ro - kan også med fordel bruges som ammestol.

Føj til huskeliste
Adalap

Adalap

Adalap (udtales Ad a Lap)
Adalap består af en Base/spyd og tre typer borde.
(LD, TR, FT). Basen placeres mellem sædebund og pude. Spyd kan vendes 180 grader for at finde den rette højde.
Øvrig tilbehør: Indkøbskurv, Vinkelbeslag, Paraply, Holder for fiske

Føj til huskeliste

Nordic Consulting & Seating
Plesnervej 22, Arentsminde
9460 Brovst

Anatomic formstøbt sæde Kombi

Anatomic formstøbt sæde Kombi

Et Anatomic formstøbt sæde Kombi kombinerer vi den bedste støtte fra Anatomic formstøbt sæde med maksimal komfort og trykaflastning fra Anatomic formstøbt sæde Soft til en endnu bedre individuel pasform.

Føj til huskeliste