Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Solido II sengebord

Solido II sengebord

Funktionelt sengebord i hygiejnisk og rengøringsvenligt materiale og design. Solido-bordet placeres med hjulene under sengen og pladen over patienten, som kan bruge bordet til at spise, læse og skrive ved. TÜV-godkendt.

Føj til huskeliste
Nøgleboks med offline RFID-kortlæser, inkl. cylinder

Nøgleboks med offline RFID-kortlæser, inkl. cylinder

Anvendes hvor anden dørlås ikke er mulig. Nøgleboksen monteres med standard oval cylinder, og kan indgå i et eksisterende låsesystem. Materialet er sort stål og med dimensionerne 150 x 100 x 55 mm.

Føj til huskeliste

Access Technology A/S
Marøgelhøj 22c
8520 Lystrup

Slimline 3 gulvlampe

Slimline 3 gulvlampe

Daylight Slimline 3 gulvlampe er rost for sin funktionalitet, ergonomi og uovertruffen lyskvalitet. Aluminiumskærmen udsender et meget stærkt lys, og diffusoren afgiver en bedre spredning af lys. En firetrins dæmper giver lysstyringskontrol. LEDerne bliver ikke varme, så du kan arbejde under lyset i mange timer.

Føj til huskeliste
Latera Acute seng med vendefunktion HOSPITAL

Latera Acute seng med vendefunktion HOSPITAL

Specialseng til hospital med vendefunktion ved hjælp af sidelæns kip af sengebunden på op til 15 grader hver vej. Sengen har også stolefunktion. Begge funktioner letter arbejdet for personalet og reducerer risiko for sengelejekomplikationer hos patienten. Understøtter desuden tidlig mobilisering på flere måder. Fodpedaler giver håndfri betjening.

Føj til huskeliste
KAG Støtte greb

KAG Støtte greb

Med den prægede profil, ligger udformningen tæt på den menneskelige hånds form og reducerer derfor risikoen for glide- og faldulykker. I modsætning til plane greb, så giver KAG Safety Rail et godt greb, uanset om det er tørt, vådt eller fedtet. Giver op til 300 procent bedre greb. Fås i flg. str: 30,45, 60, 70, 90 og 1200 cm.

Føj til huskeliste
Protac Sengebetræk

Protac Sengebetræk

Protac Sengebetræk er specialdesignet og passer til alle dyner i 200 og 220 cm længde. Betrækket har lynlås på to sider, som gør det nemmere at lægge på. Den lysegrå variant har indsyede knapper, som kan holde Protac Kugledynen Granulat- og Calm dynen på plads i betrækket. Alle betræk er lavet i en lækker bomuldskvalitet og Oeko-Tex certificeret.

Føj til huskeliste

PROTAC A/S
Niels Bohrs Vej 31 D, Stilling
8660 Skanderborg

TOM 2 HOSPITALSSENG TIL BØRN

TOM 2 HOSPITALSSENG TIL BØRN

Børnevenlig seng blandt andet med sengeheste i plexiglas og aluminium, der reducerer klinisk støj. To forudprogrammerede højdeindstillinger til hhv. ind-/udstigning og behandling/undersøgelse. Tre højdeindstillinger af sengehesten. Har vundet internationale designpriser for børnevenligt, funktionelt design.

Føj til huskeliste
ProSerie hovedstøtter

ProSerie hovedstøtter

ProSerie er en modulopbygget hovedstøtteserie. Man kan få bare en enkel støttepude og op til fire støttepuder.
Puderne fås i forskellige størrelser, udformninger og til udførelse af forskellige funktioner, netop for at man kan få så meget eller så lidt støtte, som der er brug for og som løbende kan tilpasses, og genbruges.

Føj til huskeliste
Oras løsning til demensramte

Oras løsning til demensramte

Denne løsning sikrer, at vandet ikke står og løber, hvis man glemmer at slukke for armaturet. Når man står foran armaturet, vil systemet åbne for vandet, så der er vand i armaturet når det åbnes. Går man væk fra armaturet uden at lukke for det, lukker systemet automatisk for vandet.

Føj til huskeliste

Oras Armatur A/S
Gl. Landevej 86
7000 Fredericia

Sengeklods kompakt

Sengeklods kompakt

Sengeklods - mindre i omfang end normal sengeklods, har rundt hul med diameter 9 cm. Forhøjer 7 cm. Dimensioner er 11 x 11 x 8 cm. Fremstillet af europæisk træ og forarbejdet i DK. Vi anvender kun en miljøgodkendt trælim.

Føj til huskeliste

K.C. Pedersen
Helgeshøj Alle 10 st. th
2630 Tåstrup