Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Krabat Jockey Plus

Krabat Jockey Plus

Krabat Jockey Plus tilbyder mere støtte og flere tilpasnings muligheder end Krabat Jockey. Overkroppen er understøttet af en høj ryg, justerbar lænsestøtte og justerbare side-støtter. Denne sadel-siddeposition har mange fysiske fordele.

Føj til huskeliste
R82 Bord, svingbart til x:panda

R82 Bord, svingbart til x:panda

Bord til ensidig montering på armlænsholder. Svingbart og dybdejusterbart. Leveres i grår ABS plast.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved

Hospitals bord

Hospitals bord

10 mm hjulplade gør at der er vægt og derfor ikke utilsigtet vælter og er meget stabil. Ingen hulrum hvor der kan samles fugt og skidt. kvalitets hjul med bremse. Kan leveres i alle størrelser og specielle udførelser. Meget let betjening med ekstra stor op-ned knap. Med fast eller aftageligt batteri.

Føj til huskeliste
Plejeseng

Plejeseng

Rehab-care Plejeseng tilbyder både funktionelt design og fremragende kvalitet. den har træpaneler som er udviklet til at tilbyde brugeren et attraktivt udtryk, der passer til ethvert miljø. Den er designet til at give brugeren optimal uafhængighed og bevægelsesfrihed.

Føj til huskeliste
Symaskinelampe

Symaskinelampe

En lille men kraftig LED-lyskilde med køligt dagslys (5500-6500K) for enden af en 18 cm lang fleksibel svanehals, som kan monteres på næsten alle overflader uden brug af værktøj. En nem måde at skaffe godt arbejdslys til små områder.

Føj til huskeliste
Back App 2.0

Back App 2.0

BackApp styrker og optræner de dybe indre muskelgrupper omkring rygsøjlen. Når man sidder på BackApp, må musklerne, som støtter rygsøjlen, arbejde for, at man kan holde balancen - Det gir en aktiv og rigtig siddestilling, som gir en stærkere ryg. Det er derfor muligt at suplere din fysioterapi men rygtræning på Back App på en nem og effektiv måde.

Føj til huskeliste
Sengegalge inkl. greb med rullesele

Sengegalge inkl. greb med rullesele

Enkel og diskret sengegalge, der hjælper den sengeliggende med at komme op at sidde i sengen o.l. Kan klare en belastning på op til et træk på 75 kg. Sengegalgen er forsynet med en letbetjent højdeindstilling af håndtaget. Farve: Lysegrå. OBS Passer kun til Wissner-Bosserhoff-senge.

Føj til huskeliste
Motala elevatorlifte - Privat og offentlig

Motala elevatorlifte - Privat og offentlig

Motala 2000 elevatoren er en enkel og elegant standardløsning i alle former for byggeri. Denne kompakte elevator kan med sin selvbærende konstruktion installeres uden større bygningsmæssige ændringer. Den fylder mindre, end man tror, og den er stadig rummelig nok til fx en kørestol.

Føj til huskeliste
Kropsstøtter til Zitzi Delfi Pro siddesystemer

Kropsstøtter til Zitzi Delfi Pro siddesystemer

Kropsstøtter til Zitzi Delfi Pro siddesystemer. Inddeles i faste og vipbare kropsstøtter.

Føj til huskeliste
Betty TL2

Betty TL2

En diskret lommelygte - lige indtil man tænder for den: Så finder man ud af, hvad syv af markedets allerbedste LED-lyskilder samt dedikeret LED-optik kan præstere - selv bil-forlygter må se sig slået af de 4500 lumens, som Lupines absolutte topmodel giver fra sig
Lyset kan justeres fra 0,3 til 45 watt, og suppleres af et særligt 0,8W rødt lys.

Føj til huskeliste