Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



FD 20 Automatisk døråbner til hængslede døre

FD 20 Automatisk døråbner til hængslede døre

FD 20 er en elegant designet, lydløs kvalitets døråbner med et meget stort funktionsprogram med vægten lagt på personsikkerhed. FD 20 er konstrueret til et meget lavt hvilestrømsforbrug. FD 20 er foruden at være konstrueret særdeles robust også forsynet med en kraftig motor og en fjeder, der kan justeres op til EN 7.

Føj til huskeliste

Nørholm & Lemming A/S
Islevdalvej 100
2610 Rødovre

Kørestolsbord 2014

Kørestolsbord 2014

Kørestolsbord i plexiglas inkl monteringsbeslag. Passer til alle Rea kørestole. Beslagene under plexispladen er indstillelig i bredden afhængig af afstanden mellem armlænene og sædebredden. Som ekstra tilbehør findes en blød Dartex polstring

Føj til huskeliste
Heads up hovedstøtter

Heads up hovedstøtter

Innovativ anterior, posterior og lateral støtte for hoved og nakke.
Vi tilbyder produktet i størrelserne S, M & L

Føj til huskeliste
ILSA (Integrated Lateral Support Adjustment)

ILSA (Integrated Lateral Support Adjustment)

Multijusterbar kropstøtte, der hjælper brugeren til symmetri og en stabil siddekomfort. Giver støtte til hele ryggen og forbedrer balance og køreegenskaber. ILSA kan monteres på alle kørestole og er nem at justere i højde, bredde og dybde. Fås med 0, 3, 5 eller 7 cm fremspring. Farve: Sort.

Føj til huskeliste
Multijusterbar ryg til Zitzi Sharky Pro

Multijusterbar ryg til Zitzi Sharky Pro

Ryggen muliggør trepunktsstøtte for bedre postural kontrol, hvilket
mindsker risikoen for fejlstillinger samt øger mulighederne
for aktivitet. Vi har her mulighed for både at korrigere samt
bibeholde positioneringen. Flytbar lændestøtte ligeledes integreret i ryggen.

Føj til huskeliste
VELA Samba 150

VELA Samba 150

VELA Samba 150 har en lille sædedybde, hvorved man kan komme tættere ind til bordkanten. VELA Samba 150 har et smalt ryglæn, der kan indstilles så det støtter ryggen optimalt uden at hindre bevægelsesfrihed til arme og skuldre. Sædet har indbygget skumzone med trykaflastende skum placeret svarende til sædeknuderne for øget komfort.

Føj til huskeliste

VELA (Vermund Larsen A/S)
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV

Genoptræningsleje

Genoptræningsleje

leje der kan vippes op i 45 grader på det lange led, så patienten mærker tryk under fødderne. Liggefladen er 2-delt med et rygstykke, til løs madras. Alle 4 sider kan bygges op i 2 lag og er alle betrukket. Sengen trækker hjul op når der vippes således den står fast.

Føj til huskeliste
Protac dynebetræk med Thermofoer

Protac dynebetræk med Thermofoer

Protac Betræk med thermofoer giver mulighed for at regulere varmen, blødheden og sansestimulationen fra Protac Kugledynen. Betrækket har thermofoer på den ene side og bomuld på den anden side.

Føj til huskeliste

PROTAC A/S
Niels Bohrs Vej 31 D, Stilling
8660 Skanderborg

Bendix ryg

Bendix ryg

Bendix ryggen er forsynet med 5 puder i ryggen som alle kan tilpasses individuelt samt 2 puder på hver siddestøtte som også kan tilpasses individuelt. Dette giver mulighed for en meget præcis og individuel opbygning af ryggen så der opnås maximal aflastning af udsatte områder samtidg med der kan gives maxiaml støtte hvor det måtte ønskes.

Føj til huskeliste
Verso II sengehest

Verso II sengehest

Verso II metalsengeheste til SB plejesenge. Pulverlakeret, stål. Sidelæns sammeklappelig. Af- og påmonteres uden brug af værktøj. Testet efter skærpede krav til styrke i ny standard: IEC 60601-2-52.

Føj til huskeliste