Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Chiroform Lændepøller

Chiroform Lændepøller

Chiroform lændepøller er monteret med en elastikstrop, som gør det hurtigt og nemt at tilpasse den til stol eller bilsæde. Elastikstroppen gør det også muligt at påtage og bære pøllen omkring livet. Elastikstroppen er hurtig og nem at afmontere. Lændepøll

Føj til huskeliste
Hovedstøtte til Zitzi Delfi Pro

Hovedstøtte til Zitzi Delfi Pro

Til siddesystemet Zitzi Delfi Pro fås en hovedstøtte, som passer til systemet. Hovedstøtten er monteret på en tre-leddet arm, som giver optimale justeringsmuligheder. Hovedstøtten fås i to størrelser. Man kan efter behov vælge en lang eller en kort udgave af hovedstøtten.

Føj til huskeliste
Invacare Pausa

Invacare Pausa

Pausa er et bord på hjulunderstel, som kan stilles ved eller skubbes ind under seng. Bordpladen kan vinkelstilles. Pausa sengebordet er et stabilt læse-, spise- og vaskebord med 4 hjul, der anvendes lige godt ved stol, kørestol samt seng, og som med sit enkle og diskrete design passer ind i de fleste fysiske rammer. OBS engelsk brugermanual.

Føj til huskeliste
Chiroform Sadelstol

Chiroform Sadelstol

Sadelstol
Ergonomisk sadel stol med kort sæde. Sædet er justerbart og kan låses i den ønskede position.
Højdejusterbar på en fem-hjuls stjerneformet base.
Højde 60 84 cm.
Bemærk at stolen kun leveres med sort betræk

Føj til huskeliste
Chiroform Behandlerstol

Chiroform Behandlerstol

Højdejusterbar behandlerstol på en fem-hjuls stjerneformet base, der giver maksimal stabilitet. Kan leveres i individuelle farver mod et tillæg.
Ø sæde 38,5 cm. Højde 48-67 cm.
Stolen leveres med højdejustering via ring under sæde

Føj til huskeliste
Foot Master Fodstøtte

Foot Master Fodstøtte

Foot Master er en formstøbt fodstøtte i polyethylene. Placeres under brugerens fødder og kan anvendes til forflytninger som f.eks. længere tilbage i stol, ind i seng, under toiletbesøg mm. Ved anvendelse frigøres brugers lårhals fra underlaget, derved flyttes tyngdepunktet.
Nem at rengøre.
Vægt: 280 g

Føj til huskeliste
Overtræk til SB 755 sengeheste

Overtræk til SB 755 sengeheste

Til SB 755 og 755D - betræk til Scala metal sengeheste samt til integrerede Line sengeheste. Findes i 3 forskellige materialer: Net, standard og ekstra polstret.

Føj til huskeliste
High Perfomance Line (P-serie)

High Perfomance Line (P-serie)

Denne serie professionelle stavlygter (svarende til tre-fire mere traditionelle lygter) kan indstilles til en bred, men stadig kraftig lyskegle til generel orientering, eller fokuseres i en endnu mere intens, smal stråle til detailopgaver, der kræver ekstra meget lys. Takket være LED-lyskilderne i lygten holder batteriet længe mellem opladninger.

Føj til huskeliste
FootStool

FootStool

Fodskammelen FootStool anvendes først og fremmest som støtte under fødderne ved forflytninger. Den er også et praktisk hjælpemiddel for at give en bedre siddestilling på toilettet. Ved siddende overflytning fra kørestol anvendes fodskammelen ofte sammen med glidebrættet EasySlide. Fås i højderne 5 og 10 cm.

Føj til huskeliste
Line integrerede sengeheste

Line integrerede sengeheste

Line integrerede sengeheste til SB 755 og 755D leveres i standard udgave eller integreret, successivt forlængbar udgave (20cm). Testet efter forventede skærpede krav i kommende standard. Tohånds-udløsergreb. Udført i formstærkt aluminium. Megget lette og enkle at anvende.

Føj til huskeliste