Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Swing 360

Swing 360

Cinal Hospitalssengebord model Swing360. Udviklet i samarbejde med Region Hovedstaden. Swing360 sengebord er en personlig opbevaring til patienter på hospitaler/sygehuse, plejehjem, ældrecentre, plejecentre m.m. Swing360 er produceret i kompaktlaminat, rustfrit stål.
Mål: Højde: 100cm. Bredde: 46cm. Længde: 55cm.
Klapbordet vandrer fra 62-100cm.

Føj til huskeliste

Cinal ApS
Taffelbays Allé 2
2900 Hellerup

VALUE toiletstøtte, fastmonteret

VALUE toiletstøtte, fastmonteret

VALUE toiletstøtte, fastmonteret og opklappeligt.
Det ergonomiske design giver et fast og behageligt greb samt en god fornemmelse af, hvor støtten ender.

Føj til huskeliste
Arjo, Enterprise 8000X hospitalsseng

Arjo, Enterprise 8000X hospitalsseng

Enterprise 8000X er designet med fokus på risikostyring, brugervenlighed og nem vedligeholdelse. Indbygget, intuitivt og brugervenligt betjeningspanel. Foldbare, delte sengeheste. Bio Contour profilsystem. Auto Chair funktion. Bund med aftagelig paneler. Drænposeholder. Lys under sengen, 125 mm enkelthjul. Automatisk CPR.

Føj til huskeliste
RELAX 2 - Transport- og hvilestol

RELAX 2 - Transport- og hvilestol

Synkron indstilling af ben og ryg, enten ved hjælp af gasfjedre eller motorer. Ved motorer medfølger kraftigt batteri til backup. Hynder af viscoelastisk skum. Sider af bøgetræ tåler alle gængse desinfektionsmidler. 4 hjul (Ø 75 mm) de to baghjul kan låses. CE-mærket og TüV-testet. Fås i mange farver. Skubbehåndtag på ryggens bagside.

Føj til huskeliste
ELEGANZA 4 Intensivseng Basic

ELEGANZA 4 Intensivseng Basic

ELEGANZA 4 Intensivseng Basic er en specialseng med enkel betjening. Indbygget vægt, så vejningen af patienterne kan foretages uden brug af lift. Mobiliseringshjælp. Røntgenkassetteholder i sengebunden. Kontrolpanel i ergonomisk arbejdshøjde. 30 graders indstillling af ryg. Fodpedaler, der giver sygeplejersken frie hænder. IoT-parat.

Føj til huskeliste
Vivalift elevatorlifte - Offentlig og privat

Vivalift elevatorlifte - Offentlig og privat

Vivalift er en elegant kabinelift, der kan tilpasses enhver arkitektur eller indretning og kan installeres både på offentlige steder og i private hjem. Vivalift findes i et utal af størrelser og kan løfte op til 8 etager.

Føj til huskeliste
GuideLight

GuideLight

GuideLight-systemet er udviklet til at forhindre faldulykker i hjemmet. Det sker ved, at lys automatisk
tændes, når en beboer forlader sin seng om natten.
Når lyset leder vejen til og fra badeværelset, undgår
beboeren at lede efter lamper, blive forvirret
i mørket eller at falde over møbler mv. i nattens mørke.

Føj til huskeliste

Tunstall A/s
Niels Bohrs Vej 42, Stilling
8660 Skanderborg

EasyRoll Madras beskyttelse

EasyRoll Madras beskyttelse

Madras beskyttelse med faconsyet elastik.
Beskytter mod nedsivning på madras og generelt slid på madras.

Føj til huskeliste
neoSIT

neoSIT

neoSIT terapi og aktivitetsstolen hjælper barnet med
stabilisere ryg og hoved. Dens patenterede rygsøjlesystem kan tilpasses til brugerne og giver herved korrekt støtte til både lænd og ryg. neoSIT muliggøre deltagelse i daglige aktiviteter, undervisning, terapi og leg. Til brug hjemme, i institution og på skolen.

Føj til huskeliste

INNOVAID A/S
Bakketoften 3
8541 Skødstrup

Eleganza 5 Intensivseng

Eleganza 5 Intensivseng

Understøtter den intensive sygepleje og godt arbejdsmiljø ved vending, lejring, positionering og mobilisering. Patientsikkerhed. Vægt og røntgenplade. Kontrolpanel i ergonomisk arbejdshøjde. Forprogrammeret 30 graders indstillling af ryg. Fodpedaler. Sidekip op til 15 grader. Automatisk bremse. Afprøvning kan aftales. Pris afhænger af konfiguration

Føj til huskeliste