Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.rygpude

rygpude

Med denne ergonomiske og orthopædiske rygpude, siddepude, lændestøtte og siddestøtte får du optimeret din siddestilling, uanset om du skal sidde på en stol, lænestol, sofa, kørestol eller det drejer sig om din kørestilling i bilsædet. Sele til påspænding i kørestol eller anden stol medfølger.

Føj til huskeliste
Inkontinensbetræk til Demens madras

Inkontinensbetræk til Demens madras

Inkontinensbetræk til ThevoVital madras. Betrækket er rødt og fås i 2 størrelser.

Føj til huskeliste
Soho-rygstøtte

Soho-rygstøtte

Lindrer rygsmerter forårsaget af dårlig siddestilling.
Reducerer tryk på Lumbar Vertebra. Korrigerer siddestilling. Reducerer træthed. Tillader luftventilation på ryggen. Tilpasser og former sig til ryggen.
Det innovativ design letter trykket på rygraden med
65
Det ergonomiske design støtter kroppens bevægelser på en behagelig måde.

Føj til huskeliste
Völker S 966-2 - komfort og godt arbejdsmiljø

Völker S 966-2 - komfort og godt arbejdsmiljø

Højdejustering fra 31 - 86 cm. Fås m/to sengehestvarianter - et patenteret sengehest-system, der giver patienten den største tryghed samt et fast system. Sengen har et patenteret MiS (Micro-simulation System), som øger komforten, når patienten ligger ned el. sover, mobilitet øges, og risiko for tryksår reduceres.

Føj til huskeliste
OneLeg 32 Haveskammel

OneLeg 32 Haveskammel

Ergonomisk haveskammel fra danske OneLeg er perfekt til havearbejde. Skamlen giver en dynamisk og aktiv siddestilling og aflaster både ryg og knæ, når du arbejder i haven.

Føj til huskeliste

Senior24.dk
Herthavej 13 B
2920 Charlottenlund

Frida otiumstol med sædeløft

Frida otiumstol med sædeløft

Komfortabel stol i tysk kvalitet. Den er polstret med fyldig formstøbt koldskum i sæde og ryg, der ikke mister pusten, men holder formen i mange år. 2 motorer er indbygget, der giver mulighed for at justere sæde og fodstøtte uafhængigt af hinanden. God stol til især lave personer. Hjul er monteret på stolen, så de slipper gulvet når stolen løfter.

Føj til huskeliste
Ella otiumstol m. sædeløft

Ella otiumstol m. sædeløft

Ella er en komfort otiumstol fra tyske Himolla. Denne stol er polstret med komfortabel formstøbt koldskum og sort læder eller gråt stof. Ella har integrereret sædeløft og fodstøtte, der betjenes af en og samme motor. Det betyder at der kun er to knapper på din betjening, hvilket gør den enkel og let at bruge. Der er 5 års garanti på den.

Føj til huskeliste
Anton komfort løftestol i læder el. stof

Anton komfort løftestol i læder el. stof

Anton løftestol er fra tyske Himolla. Det er en stol i høj kvalitet og 5 års garanti. Denne stol er komfortabel, og har et ryglæn af formstøbt blød koldskum, der former sig om ryggen. Ryglænet har en god højde, så det støtter både ryg og nakke. Anton er med 2 motorer, så ryg og fodstøtte indstilles individuelt for optimal komfort

Føj til huskeliste
Brusemadras til MSCT 1

Brusemadras til MSCT 1

Brusemadras til MSCT 1 mobilt bruse/skifte leje.
Findes i flere farver. Madrassens betræk er (svejset) polyester med PVC-belægning. Det er UV-resistent og 100 vandtæt. Det indeholder hverken CFC eller latex. Skummet er fleksibelt polyurethanskum på polyetherbasis, som er godkendt i henhold til Øko-tex 100, klasse 1.
Findes i flere farver.

Føj til huskeliste
H5 Core

H5 Core

H5 Core er en kompakt og brugervenlig letvægts-pandelygte med en fokuseret lysstråle der kan dæmpes kontinuerligt.
Takket være 160 graders lampehovedrotation er H5 Core klar til mange daglige opgaver.
Derudover har H5 Core Ledlenser Flex Sealing Technology, som yder ekstremt
høj beskyttelse mod støv og vand (IP67).

Føj til huskeliste