Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Sliske til el-kørestole

Sliske til el-kørestole

Sliske der kan bruges til el-kørestole. Rampen anvendes parvist, og kan klappes sammen på midten, så den fylder lidt under transport. Der er en ekstra brede køreflade samt mindre sidebeskyttelse på indersiden, det giver mere plads til f.eks. el-kørestole.

Føj til huskeliste
3 delt teleskop kørestolsrampe

3 delt teleskop kørestolsrampe

Teleskop rampen anvendes parvist, den har en skridsikker overflade af aluminium silikat. Rampen er lavet af 3 sammensatte sektioner, som kan skubbes sammen, derefter kan rampen bæres med håndtagene på siden. Da rampen fylder og vejer meget lidt, er den ideel til transport.

Føj til huskeliste
Dørtrins rampe med klap

Dørtrins rampe med klap

Rampe til terrassen med klap for enden, så man nemmere kan komme ind over dørkarmen. Rampen skal blot stå på fødderne og skal ikke fastgøres, derved undgår du at skade dørkarmen. De to fødder kan indstilles i højden. Rampen er skridsikker og er lavet af aluminium som ikke ruster, den er derfor ideel til udendørs brug.

Føj til huskeliste
Dørtrins rampe til terrassen

Dørtrins rampe til terrassen

Rampe af aluminium til terrassen, skal ikke fastgøres med skruer, så man derved undgår at skade dørkarmen. Der er to fødder som kan indstilles i højden, fødderne sættes helt ind til dørkarmen når rampen skal bruges. Rampen har en skridsikker overflade og er lavet af rustfrit materiale, den er derfor ideel til udendørs brug.

Føj til huskeliste
Dobbeltfoldet kørestolsrampe

Dobbeltfoldet kørestolsrampe

En dobbeltfoldet rampe er kørestolsrampe for dig der ønsker en sikker og stabil rampe, der samtidig er nem at transportere. Når rampen skal foldes sammen skilles den ad på midten i to dele, hvorefter delene foldes og bæres i håndtagene på siden. Rampen bredde på 75 cm gør den idéel til el-kørestole.

Føj til huskeliste
Dobbeltfoldet kuffert rampe

Dobbeltfoldet kuffert rampe

Kuffertrampen er lavet af aluminium, og har en skridsikker overfalde der er belagt med aluminium. Rampen består af 4 sammensatte dele som kan foldes sammen, så den fylder meget lidt under transport. I hver side af kørefladen er der sikkerhedskanter på 6 cm højde, der sikrer at man ikke kører ud over siden.

Føj til huskeliste
Enkeltfoldet kørestolsrampe med riflet overflade

Enkeltfoldet kørestolsrampe med riflet overflade

Enkeltfoldet kørestolsrampe der foldes sammen på langs, og kan bæres med håndtag i siden. Rampen er lavet af aluminium, der giver den en lav vægt samt god bæreevne, så den kan belastes med op til 300 kg. Overfladen er riflet, hvilket gør den skridsikker på hældninger op til 12.

Føj til huskeliste
Kørestolsrampe i kulfiber

Kørestolsrampe i kulfiber

Letvægts kørestolsrampe fremstillet i kulfiber, hvilket giver en vægt på bare 3,4 kilo for en 82 cm rampe.
Den lave vægt betyder, at det er nemt at medbringe rampen enten i bilen eller bag på kørestolen.
Rampen er forsynet med håndtag og foldes til en størrelse på bare 39 x 82 cm.

Føj til huskeliste

Senior24.dk
Herthavej 13 B
2920 Charlottenlund

Mars Taburet

Mars Taburet

Mars er en fleksibel taburet, som også er velegnet mange steder. Sammensæt taburetten som du ønsker, der er mange muligheder Genitos sortiment. Genitos alm. sæde er polstret og betrukket med stof eller stamskind. Du kan også vælge Pur- eller Sadel sæde. Taburetten tilbydes med 4 forskellige hjultyper. Siddehøjde i small og medium fra 33 - 56 cm.

Føj til huskeliste

Genito A/S
Vestergade 30B
8860 Ulstrup

Roomie sengebord/multibord

Roomie sengebord/multibord

Roomie er et hjælpemiddel som både senge-, side- eller spisebord, henover seng, kørestol eller lænestol.
- Manuel højdejustering (69-105 cm).
- Er mobilt og sikre borgeren fri benplads.
- Låsbare hjul.
- Rengøringsvenligt og tåler afspritning.
- Holdbarhed og kvalitet i top.
- Stilrent design, og fremstår som et alm. møbel til hjemmet.

Føj til huskeliste

byLink ApS
Østre Alle 6
9530 Støvring