Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Bespoke trappelift

Bespoke trappelift

Trappelift/ stolelift, som ligeløb eller med sving .

Føj til huskeliste
Plejesengen Medi-Low

Plejesengen Medi-Low

Medi-Low m/den spec. højdejust. på 20,5 til 68 cm. er det rigtige valg t/ langtidspleje for patient/plejepersonale. Her er ultimativ komfort forenet m/enkel håndtering og øget sikkerhed. Med Medi-Low reduceres den nødvendige fysiske indsats ved forflytning og pga. den fleksible liggeflade er Medi-Low den rigtige hjælp t/bedring af liggesår/tryksår.

Føj til huskeliste
Nøgleboks med offline RFID-kortlæser, inkl. cylinder

Nøgleboks med offline RFID-kortlæser, inkl. cylinder

Anvendes hvor anden dørlås ikke er mulig. Nøgleboksen monteres med standard oval cylinder, og kan indgå i et eksisterende låsesystem. Materialet er sort stål og med dimensionerne 150 x 100 x 55 mm.

Føj til huskeliste

IntelligentCARE
Norvangen 3D, opgang C, 2. sal
4220 Korsør

Slimline 3 gulvlampe

Slimline 3 gulvlampe

Daylight Slimline 3 gulvlampe er rost for sin funktionalitet, ergonomi og uovertruffen lyskvalitet. Aluminiumskærmen udsender et meget stærkt lys, og diffusoren afgiver en bedre spredning af lys. En firetrins dæmper giver lysstyringskontrol. LEDerne bliver ikke varme, så du kan arbejde under lyset i mange timer.

Føj til huskeliste
Slimline 3 LED lampe

Slimline 3 LED lampe

3 generation af Daylight Slimline er ideel til at se kompliceret arbejde klart og detaljeret. Aluminiumskærmen udsender et klarere lys med en bedre diffusion. En firetrins dæmper giver lysstyringskontrol. Leveres i børstet stål for en elegant finish.

Føj til huskeliste
Practico Ultra Low 9.5/80 Plejeseng

Practico Ultra Low 9.5/80 Plejeseng

Med den helt specielle højdejustering fra 9.5 cm. - 80 cm. er dette den perfekte plejeseng for både beboere og plejepersonale. En ultra lav højdeindstilling på 9.5 cm. giver beboeren (også urolige beboere) en sikker søvn - ingen voldsomme fald ud af sengen - og helt uden fiksering. Sengen kan indstilles i den ergonomisk korrekte arbejdsstilling.

Føj til huskeliste
EasyChair sadelstol

EasyChair sadelstol

Udviklet for at lette belastningen og det tryk, som vi dagligt udsætter vores ryghvirvler for. Det hjerteformede og 360-grader bevægelige sæde, giver dig minimalt tryk på rygrad og haleben, og samtidig får du stabiliseret og trænet dine rygmuskler. Sædet er fleksibelt således at du får bevægelse gennem hele dagen. Balancefri bevægelse i sædet.

Føj til huskeliste
Mobilex vægbøjle

Mobilex vægbøjle

Mobilex Vægbøjle sort, fremstillet i 25 mm stålrør , fås i 2 dybder (40 og 60 cm).

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Free Form

Free Form

Free Form rygsystem findes i 3 standard str. og i to udgaver. de findes i str. small, Medium og Large.
Justeres efter borger. Den ene udgave er hvor ryggen er centermonteret og den anden side ophængt. Ved store deformiteter anbefales side ophængt. Ryggene kan alle laves større eller mindre. Og derfor kan sideophængt bruges på alle stolebredder.

Føj til huskeliste

Nordic Consulting & Seating
Plesnervej 22, Arentsminde
9460 Brovst

Global Pivo - Den Aktive Ståstøttestol

Global Pivo - Den Aktive Ståstøttestol

PIVO taburet kombinerer funktionalitet og fine detaljer. Sædet kan rotere og siddehøjden justeres nemt med en strop af ægte læder. Med den flade og stabile base kan du sidde afslappet og sikkert, så du kan nyde komfort og sunde bevægelser.
Stolen er med sin lave vægt på 6,7 kg enkelt og let at flytte.

Føj til huskeliste