Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Majestic ICU terapiseng

Majestic ICU terapiseng

Hospitalssengen Majestic er primært til intensivafsnittet.
Den 4-delte intensiv-seng er specielt udviklet med henblik på at gavne arbejdsmiljøet og tilskynde til endnu bedre patient håndtering. Vægt er indbygget i sengen. Kan anvendes med bestående skum- el. terapimadras. HOB: 30gr. autostop ved løft af hovedgærde. Har udstigningsalarm.

Føj til huskeliste
Skråkilepude

Skråkilepude

En fast skråkilepude som kan hjælpe med at sidde mere oprejst, hvilket giver en bedre siddeposition og gør det lettere at rejse sig igen. Puden er lavet af en blanding af fast granulatskum og koldskum, som øger siddekomforten. Den er udstyret med aftageligt, vaskbart betræk.

Føj til huskeliste
Kørestolspude

Kørestolspude

En kørestolspude som er specielt udformet til at give en god siddestilling. Puden er lavet af en blanding af fast granulatskum og koldskum, som øger siddekomforten.
Den er udstyret med aftageligt, vaskbart betræk.

Føj til huskeliste
Dyne betræk

Dyne betræk

Flammehæmmende dynebetræk til Spektrum Sansedynen SILENT.

Føj til huskeliste
Siddepude i koldskum

Siddepude i koldskum

En fast siddepude som kan hjælpe med at give en bedre siddehøjde i stolen.
Den er udstyret med aftageligt, vaskbart betræk og kan fås i 5 forskellige højder fra 5-15 cm.

Føj til huskeliste
HTAir Air Supply fra Etac

HTAir Air Supply fra Etac

HT-Air 2300 Air Supply giver seks mulige hastigheder til at blæse
HoverTechs luftassisterede forflytnings- repositionerings og løftemadrasser op.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Egeskovvej 12
8700 Horsens

Stole forhøjer - Sort past - 4 stk.

Stole forhøjer - Sort past - 4 stk.

Stoleforhøjeren kan anvendes til både stole, senge og borde. Stoleforhøjeren hæver stolen, sengen eller bordet med 8 cm. Der leveres 4 stoleforhøjere i et sæt.

Føj til huskeliste
Protac Sengebetræk

Protac Sengebetræk

Protac Sengebetræk er specialdesignet og passer til alle voksendyner i 200 cm længde. Betrækket har lynlås på to sider, som gør det nemmere at lægge på. Den lysegrå variant har indsyede knapper og er velegnet til Protac Granulat- og Calm dynen. Protac Sengebetræk er lavet i en lækker bomuldskvalitet og fås i flere farver. Oeko-Tex certificeret.

Føj til huskeliste

PROTAC A/S
Niels Bohrs Vej 31 D, Stilling
8660 Skanderborg

UP taburet

UP taburet

Den ergonomiske UP taburet fra Interstuhl sikrer en aktiv siddestilling og styrker ryggen, mens du sidder. Foden er lavet i skridsikkert materiale og sædets bløde indlæg er behageligt at sidde på. Findes i flere farver.

Føj til huskeliste
Moizi 28

Moizi 28

Moizi 28 er en sadelformet ståstøttestol, der aktiverer kroppen og styrker ryggen, mens du sidder. Den fungerer perfekt sammen med et hævesænkebord og sikrer en mere varieret og aktiv siddestilling.

Føj til huskeliste