Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Sengestøttegreb

Sengestøttegreb

Støttegreb der spændes på sengekanten, passer til sengekante i tykkelser fra 2 - 5 cm. Sengestøttegrebet anvendes primært som støtte ved ind og udstigning af sengen, men fungerer også som sengehest. Støttegebet er fremstillet af pulverlakeret stål, og har en pude nederst for at undgå at man utilsigtet støder ind i den.

Føj til huskeliste
Tempur lændepude

Tempur lændepude

Lændepude fra Tempur der giver optimal støtte. Den anatomiske form kombineret med den variable højdejustering og det patenterede Tempur skum sikrer at puden passer perfekt til rygsøjlens krumning og dermed giver en god støtte.

Føj til huskeliste
Mobeli Quattro Plus teleskopstang

Mobeli Quattro Plus teleskopstang

Mobeli Quattro Plus teleskopstang kan opsættes mellem f.eks. to vægge/døre/dørkarme, ved badekarret eller over et hjørne. Den horisontale teleskopstang kan benyttes som forflytningshjælp - også til tunge personer. Med sikkerhedsindikator.

Føj til huskeliste
SWISSGriP

SWISSGriP

SWISSGriP er en belægning man påfører sit underlag og gør dette skridsikker. Belægningen er transparent og certificeret i at være skridsikker (klasse C iht. DIN51097). Belægningen er miljøvenlig, kan bruges på de fleste overflader og skader ikke eksisterende overflade. Belægningen kan fjernes igen hvis ønskelig. Holdbarhed: 5-7 år.

Føj til huskeliste
WheelAIR

WheelAIR

WheelAIR er et rygslag med både støttende og kølende effekt, som monteres på den manuelle kørestol. WheelAIR betjenes ved hjælp af en lille motor, der hænger under rygbetrækket. Den betjenes let af brugeren og giver god luftcirkulation i 3-D betrækkets specialudviklede kanaler. Egner sig til brugere, der har svært ved at varmeregulere.

Føj til huskeliste
Lændepude D formet

Lændepude D formet

D formet lændepude, der giver en god og behagelig støtte når du sidder. Støtter lændehvirvelsregionen og modvirker at du falder sammen når du sidder på f.eks. kontoret. leveres med en rem til at sætte rundt om stolen og passer godt i de fleste sæder. Vele

Føj til huskeliste
Lændepude - Rulle 12,5 cm

Lændepude - Rulle 12,5 cm

Lændepude rulle, der giver god støtte i lændehvirvelsregionen og modvirker at du falder sammen, når du sidder. leveres med en rem til at sætte rundt om stolen og passer godt i de fleste sæder. Puden er fremstillet i memory skum for bedre komfort og længer

Føj til huskeliste
Lændepude i Memory Skum

Lændepude i Memory Skum

Lændepude i Memory Skum er designet til at forme sig efter konturerne af den nedre del af ryg og er ideel til personer med ondt i lænden eller ondt i ryggen, eller har behov for ekstra støtte. Fremstillet af high-density memory skum, der giver lænd og ryg

Føj til huskeliste
TEMPUR transit rygpude

TEMPUR transit rygpude

Lændepude fra TEMPUR i lille udgave, som er velegnet til situationer hvor der er behov for en løs rygpude til at kunne tage med. Betrækket er aftageligt og vaskbart. Puden måler 30 x 25 x 6 cm.

Føj til huskeliste
HangOn System

HangOn System

HangOn System er en serie af elegante og funktionelle produkter, der kan placeres på hospitalssengen. Serien indbefatter borde, bokse og skriveplader, der er skabt med fokus på bedre tilgængelighed og større tryghed for både patienter og sundhedspersonale

Føj til huskeliste