Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Nivå drejestol med løft

Nivå drejestol med løft

Nivå stolen med sædeløft og drejefunktion, er en seniorstol i særklasse, i høj kvalitet og optimal siddekomfort.
Indbygget i denne komfortable lænestol har du også praktisk sædeløft, til de dage du har svært ved at rejse dig ved gen hjælp. Du har også i Nivå stolen ryglæn der kan lægges ned og smart indbygget fodstøtte.
Stolen har to motorer.

Føj til huskeliste
Ella otiumstol med sædeløft

Ella otiumstol med sædeløft

Ella otiumstol med sædeløft er en blød og komfortabel lænestol, med god aflastning for ryg, læn og ben. Den er også et praktisk hjælpemiddel i hverdagen, da dem har integreret sædeløft. Det hjælper dig hver gang du skal rejse dig eller sætte dig igen.
Ella er med to motorer for optimal indstilling, og fås fra lager i læder eller stof.

Føj til huskeliste
Global Beta taburet højde 49-68 cm

Global Beta taburet højde 49-68 cm

Med en behagelig blød polstring af 20mm tyk koldskum er de optimale at sidde på. Drejer 360 grader.
Betrækket af kunstlæder er rengøringsvenlig og garanterer lang holdbarhed.
Når taburetten er ubelastet, bremser hjulene.

Føj til huskeliste
Sanus taburet - Højderegulerbar

Sanus taburet - Højderegulerbar

Sanus serien har ekstra store og velpolstrede sæder. Ø 38 cm og 8 cm højkvalitets skumkerne. Er stabil da den er monteret med en Krom base på 60 cm med 5 hjul uden bremse. Taburetten er let at højde regulere, da den har en ring bøjle. Monteret med kunstlæder i 4 farver - let at rengøre. Leveres i højde ca. 35-41 cm eller 41-49 cm.

Føj til huskeliste
Sigma taburet - Global

Sigma taburet - Global

Sigma er velegnet til de voksne i deres daglige arbejde med ex. børn, lave arbejdsstillinger, institutionsbrug mm. Taburet er udført med et sort kraftigt stål stel Ø40 cm monteret med 5 kraftige 75 mm gummibanehjul, her 2 med bremse. Sæde Ø36 cm i formstøbt polyuretan skum med indstøbt stålforstærkning.
3 forskellige siddehøjder. Dansk produceret.

Føj til huskeliste
Transportabel dørtrinsrampe i aluminium

Transportabel dørtrinsrampe i aluminium

Rampen består af en enkelt del, der kan justeres i højden med de medfølgende 2 x 3 justeringsskruer.
Rampen er transportable og beregnet til at forflytte patienter i kørestole.

Føj til huskeliste
Klapbar dørtrinsrampe i aluminium - 2 stk

Klapbar dørtrinsrampe i aluminium - 2 stk

Dørtrinsrampe til personer med bevægelseshandicap, der er brugere af kørestol og rollator.
En kørestolsrampe kan skabe en jævn forbindelse mellem niveauforskelle, så det for en kørestolsbruger bliver nemmere at nå steder, der normalt er utilgængelige for en ham eller hende

Føj til huskeliste
UP Trappelift

UP Trappelift

Hurtig installation og leveringstid. Trappeliften til den gangbesværet på trapper. UP trappelift bringer dig up og ned af trapperne uden besvær.

Føj til huskeliste
Protac SenSit Frame

Protac SenSit Frame

Protac SenSit Frame er et stativ til Protac SenSit kuglestolen med to armlæn og en skråtstillet bundplade, som gør det nemmere at komme ned i og op af stolen. Bundpladen gør kuglestolen lidt højere.
Stativet har to hjul bagtil, som gør stolen flytbar uden løft, som både hjælper rengøring omkring stolen nemmere og gør brugen stolen mere fleksibel.

Føj til huskeliste

PROTAC A/S
Niels Bohrs Vej 31 D, Stilling
8660 Skanderborg

Mister X

Mister X

Støttestang Mister X er ment som et støtte og oprejsningsmiddel, når du bruger f.eks. vasken eller toilettet, samt i andre passende situationer når man skal rejse sig eller stå op. Man kan købe forlænger stykke, så stangen opnår en længde på 365 cm.

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning