Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



CompressionAid

CompressionAid

CompressionAid er et hjælpemiddel til påsætning af kompressionsstrømper og fodpleje i seng, der grundet det ergonomiske design sikrer en god og mindre belastende arbejdsgang for både ryg, skuldre, arme og fingre.

Føj til huskeliste

Danrehab a/s
Vejlevej 15, Ølholm
7160 Tørring

VELA Tango 700E Ståstøtte

VELA Tango 700E Ståstøtte

Arbejdsstol med elektrisk højdejustering, bremse og Delta Kap sæde. Sædet yder ekstra støtte og sikrer god arbejdsstilling og siddekomfort, selv når sædet er i fremadvinklet aktiv stilling. Indstillelig rygstøtte. Sædehøjde min. og max er angivet målt fra gulv til underkant sæde. Sædehøjde målt til top af pude afhænger af valget af sædepuden.

Føj til huskeliste

VELA (Vermund Larsen A/S)
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV

Enkeltfoldet transportabel rampe

Enkeltfoldet transportabel rampe

Foldbar aluminiumsrampe med skridsikkert lag, der kan klappes sammen på midten.
Rampen kan bæres som en kuffert og er nem at tage med i bilen, når du skal på tur.
Rampen er i aluminium og belagt med et skridsikkert lag.

Føj til huskeliste
Senior sadel ståstøttestol 020-380

Senior sadel ståstøttestol 020-380

Ståstøtte sadelstol til hjælp i et køkken.
Håndtaget til højde sidder foran, så man nemt kan komme til det. Betrækket er Dolce kunstlæder, som er slidstærkt, behageligt og rengøringsvenligt, samt tåler sprit. Hjulene er træge, så stolen ikke så let køre væk.

Føj til huskeliste
Himollaill Alberte otiumstol m. løft

Himollaill Alberte otiumstol m. løft

Alberte er en komfortabel otiumstol i tysk kvalitet. Stolen er med fodstøtte og elektrisk sædeløft. der hjælper dig op af stolen. Den er derfor et hjælpemiddel, og en hvilestol i et. Denne otiumstol fås i 2 forskellige størrelser og med betjening ved hjælp af 1 motor. Det gør at stolen meget let at betjene.

Føj til huskeliste
Hornbæk otiumstol m. drej og løft

Hornbæk otiumstol m. drej og løft

Denne slanke og strømlinede otiumstol fra Himolla er en særdeles lækker og moderne seniorstol. Den er til dig der gerne vil have et hjælpemiddel, der også må se godt ud i stuen. Stolen kommer med 2 indbyggede motorer, så du kan få den optimale siddestilling. Ryglæn der kan lægges ned samt fodstøtte - og selvfølgelig det indbyggede sædeløft.

Føj til huskeliste
Nivå drejestol med løft

Nivå drejestol med løft

Nivå stolen med sædeløft og drejefunktion, er en seniorstol i særklasse, i høj kvalitet og optimal siddekomfort.
Indbygget i denne komfortable lænestol har du også praktisk sædeløft, til de dage du har svært ved at rejse dig ved gen hjælp. Du har også i Nivå stolen ryglæn der kan lægges ned og smart indbygget fodstøtte.
Stolen har to motorer.

Føj til huskeliste
Ella otiumstol med sædeløft

Ella otiumstol med sædeløft

Ella otiumstol med sædeløft er en blød og komfortabel lænestol, med god aflastning for ryg, læn og ben. Den er også et praktisk hjælpemiddel i hverdagen, da dem har integreret sædeløft. Det hjælper dig hver gang du skal rejse dig eller sætte dig igen.
Ella er med to motorer for optimal indstilling, og fås fra lager i læder eller stof.

Føj til huskeliste
Global Beta taburet højde 49-68 cm

Global Beta taburet højde 49-68 cm

Med en behagelig blød polstring af 20mm tyk koldskum er de optimale at sidde på. Drejer 360 grader.
Betrækket af kunstlæder er rengøringsvenlig og garanterer lang holdbarhed.
Når taburetten er ubelastet, bremser hjulene.

Føj til huskeliste
Sanus taburet - Højderegulerbar

Sanus taburet - Højderegulerbar

Sanus serien har ekstra store og velpolstrede sæder. Ø 38 cm og 8 cm højkvalitets skumkerne. Er stabil da den er monteret med en Krom base på 60 cm med 5 hjul uden bremse. Taburetten er let at højde regulere, da den har en ring bøjle. Monteret med kunstlæder i 4 farver - let at rengøre. Leveres i højde ca. 35-41 cm eller 41-49 cm.

Føj til huskeliste