Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Lavhastigheds Udendørs Elevator - AluLet LSCO

Lavhastigheds Udendørs Elevator - AluLet LSCO

AluLet LSCO (Low Speed Cabin Outdoor) er vores elevatorlift udviklet til udvendig montering. Den udvendige elevatorlift skiller sig ud fra vores udendørs elevator på pris, den er billigere at installere, samt kræver færre tilpasninger i omgivelserne da der ikke er krav til dyb grube og forøget tophøjde.

Føj til huskeliste

HYDRO-CON Elevator A/S
Stæremosen 70
3250 Gilleleje

Anatomic formstøbt sæde

Anatomic formstøbt sæde

Formstøbning. Formstøbes efter brugeren. Siddestilling kan ændres fra aktivt siddende til hvilestilling. Sædet monteres på valgfrit stel fx kørestel, arbejdsstel, specialstel eller slæde. Individuel formstøbt sæde.

Føj til huskeliste
MIA håndgreb

MIA håndgreb

MIA-håndgreb til udvendig og indvendig montering.
Stålrør belagt med Rilsan.
Leveres i standard eller individuelle mål.
Fås i sort eller hvid.

Føj til huskeliste
Pinto saddelstol - Global

Pinto saddelstol - Global

Behandlerstol til plejesektoren, klinikker mm. Behandlerstol med ekstra blødt sæde og Alu base Ø 50 cm. Stolen har letløbende hjul (Ø50 mm). En sadelstol hjælper til en god ergonomisk korrekt kropsholdning og giver brugeren frie hænder og overkrop til det igangværende arbejde. Monteret med PVC-fri kunstlæder. DANSK produceret.

Føj til huskeliste
Sanus taburet - Højderegulerbar

Sanus taburet - Højderegulerbar

Sanus serien har ekstra store og velpolstrede sæder. Ø 38 cm og 8 cm højkvalitets skumkerne. Er stabil da den er monteret med en Krom base på 60 cm med 5 hjul uden bremse. Taburetten er let at højde regulere, da den har en ring bøjle. Monteret med kunstlæder i 4 farver - let at rengøre. Leveres i højde ca. 35-41 cm eller 41-49 cm.

Føj til huskeliste
Sigma taburet - Global

Sigma taburet - Global

Sigma er velegnet til de voksne i deres daglige arbejde med ex. børn, lave arbejdsstillinger, institutionsbrug mm. Taburet er udført med et sort kraftigt stål stel Ø40 cm monteret med 5 kraftige 75 mm gummibanehjul, her 2 med bremse. Sæde Ø36 cm i formstøbt polyuretan skum med indstøbt stålforstærkning.
3 forskellige siddehøjder. Dansk produceret.

Føj til huskeliste
Transportabel dørtrinsrampe i aluminium

Transportabel dørtrinsrampe i aluminium

Rampen består af en enkelt del, der kan justeres i højden med de medfølgende 2 x 3 justeringsskruer.
Rampen er transportable og beregnet til at forflytte patienter i kørestole.

Føj til huskeliste
Klapbar dørtrinsrampe i aluminium - 2 stk

Klapbar dørtrinsrampe i aluminium - 2 stk

Dørtrinsrampe til personer med bevægelseshandicap, der er brugere af kørestol og rollator.
En kørestolsrampe kan skabe en jævn forbindelse mellem niveauforskelle, så det for en kørestolsbruger bliver nemmere at nå steder, der normalt er utilgængelige for en ham eller hende

Føj til huskeliste
UP Trappelift

UP Trappelift

Hurtig installation og leveringstid. Trappeliften til den gangbesværet på trapper. UP trappelift bringer dig up og ned af trapperne uden besvær.

Føj til huskeliste
Protac SenSit Frame

Protac SenSit Frame

Protac SenSit Frame er et stativ til Protac SenSit kuglestolen med to armlæn og en skråtstillet bundplade, som gør det nemmere at komme ned i og op af stolen. Bundpladen gør kuglestolen lidt højere.
Stativet har to hjul bagtil, som gør stolen flytbar uden løft, som både hjælper rengøring omkring stolen nemmere og gør brugen stolen mere fleksibel.

Føj til huskeliste

PROTAC A/S
Niels Bohrs Vej 31 D, Stilling
8660 Skanderborg