Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Klapbar dørtrinsrampe i aluminium - 2 stk

Klapbar dørtrinsrampe i aluminium - 2 stk

Dørtrinsrampe til personer med bevægelseshandicap, der er brugere af kørestol og rollator.
En kørestolsrampe kan skabe en jævn forbindelse mellem niveauforskelle, så det for en kørestolsbruger bliver nemmere at nå steder, der normalt er utilgængelige for en ham eller hende

Føj til huskeliste
UP Trappelift

UP Trappelift

Hurtig installation og leveringstid. Trappeliften til den gangbesværet på trapper. UP trappelift bringer dig up og ned af trapperne uden besvær.

Føj til huskeliste
Protac SenSit Frame

Protac SenSit Frame

Protac SenSit Frame er et stativ til Protac SenSit kuglestolen med to armlæn og en skråtstillet bundplade, som gør det nemmere at komme ned i og op af stolen. Bundpladen gør kuglestolen lidt højere.
Stativet har to hjul bagtil, som gør stolen flytbar uden løft, som både hjælper rengøring omkring stolen nemmere og gør brugen stolen mere fleksibel.

Føj til huskeliste

PROTAC A/S
Niels Bohrs Vej 31 D, Stilling
8660 Skanderborg

Mister X

Mister X

Støttestang Mister X er ment som et støtte og oprejsningsmiddel, når du bruger f.eks. vasken eller toilettet, samt i andre passende situationer når man skal rejse sig eller stå op. Man kan købe forlænger stykke, så stangen opnår en længde på 365 cm.

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning

Ludvig otiumstol m. sædeløft

Ludvig otiumstol m. sædeløft

Ludvig otiumstolen med sædeløft er en klassisk lænestol og hjælpemiddel i et og samme møbel. Stolen er i sort slidstærk læder, der let kan rengøres med en klud ved uheld. Denne stol er desuden monteret med 2 motorer, så du let kan indstille siddestillingen.
Men vigtigst af alt, så er der det praktiske sædeløft.

Føj til huskeliste
Farstrup 5040 Multiplus otiumstol m. sædeløft

Farstrup 5040 Multiplus otiumstol m. sædeløft

Farstrup Plus 5040 funktionsstol fra Farstrup. Det er en hvilestol og hjælpemiddel i et, med optimal ergonomisk og sædeløft. Den model er med sædeløft.
Ryglænet kan lænes tilbage ved hjælp af elektrisk betjening. For dig der synes det er besværligt med en fodskammel, så får du fødderne op med den indbyggede fodhviler.

Føj til huskeliste
Atene otiumstol med sædeløft

Atene otiumstol med sædeløft

Atene otiumstol en blød stol med mange praktiske funktioner. Til dig der har svært ved at rejse dig fra stolen, er der også indbygget hjælpemiddel i form af sædeløft.
Du kan vælge Atene betrukket med antracitgrå stof eller sort læder. Stolen fås med 1 eller 2 motorer.

Føj til huskeliste
Mijia LED Skærmlampe

Mijia LED Skærmlampe

Diskret skærmlampe som monteres oven på en fladskærm. Den belyser dit arbejdsområde foran skærmen inklusive tastatur og mus. Du bestemmer selv hvilket lys der passer bedst til den aktuelle situation ved brug af den medfølgende, lille runde fjernbetjening. Her justerer du eksempelvis på lystemperatur og lysstyrke.

Føj til huskeliste
Knud med Polar Fodbremse 600-401

Knud med Polar Fodbremse 600-401

Stol med ryglæn og armlæn. Har fodbremse, så du kan låse og låse op, med et let tryk på pedalen med foden. Sædet kan ikke dreje, så du sidder sikkert og godt når stolen er låst. Når den er låst op, er det hele stolen der drejer og ikke kun sædet. Formstøbt sæde med afrundet forkant. Dette giver en bedre siddekomfort. Fås i flere farver og højder.

Føj til huskeliste
Kropsstøtte til f.eks bad og toiletstol

Kropsstøtte til f.eks bad og toiletstol

Kropsstøtte i formstøbt polyuretan med montagebeslag. Monteres på runde rør med en diameter på 25 mm, Kropsstøtten indstilles trinløst efter brugerens behov. Kropsstøtterne leveres til højre eller venstre side, og med lægpuder i 2 størrelser. Small 10 x 14 cm eller Large 14 x 20 cm

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg