Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



UP taburet

UP taburet

Den ergonomiske UP taburet fra Interstuhl sikrer en aktiv siddestilling og styrker ryggen, mens du sidder. Foden er lavet i skridsikkert materiale og sædets bløde indlæg er behageligt at sidde på. Findes i flere farver.

Føj til huskeliste
Back App 2.0

Back App 2.0

Back App 2.0 er en innovativ ståstøttestol, der træner krop og ryg, mens man sidder. Stolen balancerer på en kugle, der kan skrues op og ned i sværhedsgrad.

Føj til huskeliste
Otium 1214 spisebordsstol m. ryggreb

Otium 1214 spisebordsstol m. ryggreb

Otium 1214 spisebordsstolen er en klassiker fra danske Schou Andersen. Den er særlig populær til ældre for dens høje kvalitet, komfort og styrke. Den er udformet på en måde, der er optimal for ældre brugere der har behov for støtte. Stellet er af solidt formspændt finér med armlæn der har et godt greb fortil, der er nemt at få fat i.

Føj til huskeliste
Stabel Badeskammel

Stabel Badeskammel

En faststående skammel som kan bruges til mange ting, f. eks. træde op på for at nå højt op.
Pladen kan let afmonteres og rengøres.

Føj til huskeliste
Otiumstol 2120sj m. glidefunktion

Otiumstol 2120sj m. glidefunktion

Lækker otiumstol med høj kvalitet og slidstyrke fra danske Schou Andersen møbelfabrik. Otiumstol 2120SJ er med glidefunktion i ryglæn og sæde. Ryglæn tippes bagud samtidigt med at sæde glider let fremad. Glidefunktionen reguleres trinløst, og fungerer ved påvirkning af brugeres kropsvægt. Ryglænet kan derefter låses i den ønskede position.

Føj til huskeliste
Otiumstol 6030H

Otiumstol 6030H

Denne otiumstol er en stol der er lavet til at blive brugt. den er produceret af danske Schou Andersen og er snedkerstole i høj kvalitet og med optimal komfort. otiumstol 6030H er en del af deres 600 serie, som består af både hvilestole og spisebordsstole. Stolene er laver af massivt bøgetræ, og polstret med hyppig rengøring for øje.

Føj til huskeliste
ABRACE - Bengynge

ABRACE - Bengynge

ABRACE Bengynge monteres let på ABRACE Sansestol. Bengyngen bevæger underben. Fodplade kan vippe og begge styres i eget tempo. En aktivitet, der skaber ro i kroppen og afhjælper rastløshed.
Gyngen kan nemt skubbes tilbage og gemmes væk under stolen, således den ikke står i vejen.
Ved et enkelt skub fremad er gyngen igen klar til at blive brugt.

Føj til huskeliste
Split

Split

Anvendelig til store arbejdsflader hvor behovet for lys er ekstra stort. LED modulet giver et bredt asymmetrisk lys. Split er dæmpbar og der er indbygget timer og bevægelsessensor der slukker automatisk efter 15 minutters inaktivitet og tænder igen ved bevægelse. Det intuitive greb afskærmer lyskilderne fra at blænde.

Føj til huskeliste

LVI Danmark ApS
Hørkær 24, st. tv
2730 Herlev

Dørskinner længde 100 cm

Dørskinner længde 100 cm

Dørskinne i sølveloxeret aluminium. Dørskinnen monteres når dørtrinnet er afmonteret. Fås i flere bredder fra 100 -200 mm i dybden.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Light My Way

Light My Way

Light My Way er et trådløst Bluetooth system, der register når du forlader sengen om natten. Pladen sender besked til LED-pære. LED pærerne tænder et svagt lys, så du kan gå sikkert ud på toilettet og tilbage. Trådløs afbryder slukker alle LED pære når du er tilbage i sengen igen. Kræver ingen teknisk installation.

Føj til huskeliste

Scantone A/S
Stestrupvej 86 B
4360 Kr. Eskilstrup