Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Smart Go - Transportabel lampe

Smart Go - Transportabel lampe

Praktisk lille transportabel, opladelig lampe fra Daylight, med LED-lys i samme friske, klare farvetone som dagslyset udenfor. Og takket være LED-teknikkens energieffektivitet kan det indbyggede batteri holde lampen i gang i op til 6 time på en enkelt opladning.

Føj til huskeliste
Lumina Mobile - T3

Lumina Mobile - T3

Denne fikse, transportable lampe med indbygget, opladeligt batteri er det nyeste medlem af Lumina-familien: Samme gode lys som både kan dæmpes og skifte farvetemperatur efter behag og behov, men i en trådløs udgave som kan bruges overalt, også langt udenfor stikkontakt-rækkevidde.

Føj til huskeliste
Z-lite

Z-lite

Praktisk opladelig lampe, som kan foldes sammen og være i en herrejakke-lomme. Med én enkelt knap kan man dels tænde og slukke for lampen, og dels vælge mellem tre forskellige lysstyrker. Oplades med en almindelig oplader til mobiltelefoner med mikro-USB-stik (medfølger ikke)

Føj til huskeliste
Lets Step - Fodskammel

Lets Step - Fodskammel

Lets Step er en nyudviklet fodskammel i et flot design fra den svenske producent Trust Care og som kan anvendes af både børn og voksne. Fodskamlen kan bruges i alle rum. Fodskamlen er 17 cm og vejer 1,5 kg. Maksimal brugervægt er 150 kg.

Føj til huskeliste
Højdeindstillelig dørtrinsrampe

Højdeindstillelig dørtrinsrampe

DS2176 er en mobil højdejusterbar dørtrinsrampe i aluminium med riflet overflade. De 33 medfølgende føder er egnet til en højdeindstilling fra 3 til 7 cm.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Oras Medipro berøringsfri håndvaskarmaturer

Oras Medipro berøringsfri håndvaskarmaturer

Oras Medipro berøringsfri armaturer er lavet med afrundede former, så smuds ikke nemt sætter sig i krogene. Grebet til temperaturregulering er udformet som en vinge, hvilket gør det nemt at betjene. De berøringsfri armaturer fås i størrelserne standard og XL.

Føj til huskeliste

Oras Armatur A/S
Strevelinsvej 12
7000 Fredericia

NordBed Kid

NordBed Kid

NordBed Kid kan konfigureres efter dine egne ønsker og i takt med at barnets behov ændres. NordBed Kid lever samtidigt op til den nyeste standard EN 50637. Høj kvalitet og smukt design kendetegner NordBed Kid.

Føj til huskeliste
CuroCell IQ pumpe

CuroCell IQ pumpe

Intelligent og fuldautomatisk pumpe med en enkel opbygning, som kun leverer et pulserende tryk. Der kan således ikke foretages nogen valg, da alt sker automatisk.

Pumpen er enkel og brugervenlig i sin opbygning og kan betjenes uden risiko for menneskelige fejl. Pumpen afgiver lys- og lydalarmer ved for lavt tryk og strømafbrydelse.

Føj til huskeliste
Himolla Fur, hvilestol til 200 kg

Himolla Fur, hvilestol til 200 kg

Fur er en hvilestol udviklet til bariatriske brugere. Den kommer i to varianter som kan bruges til personer på henholdsvis 160 og 200 kg.
Begge varianter har mulighed for individuel indstilling af fodskammel og ryglæn. Derudover er der fuld løftefunktion som hjælper brugeren op at stå.
Kommer i sort læder.

Føj til huskeliste
Himolla Anholt hvilestol

Himolla Anholt hvilestol

Otiumstol der fås i to varianter med hhv. 1 eller 2 motorer:
1 motor: ryglæn og fodskammel kører samtidigt
2 motorer: ryglæn og fodskammel kører uafhængigt af hinanden
Stolen har fuld løftefunktion uanset antal motorer. Fås i enten stof eller læder.

Føj til huskeliste