Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Bærbar LED lampe

Bærbar LED lampe

Smart transportabel LED lampe man kan have med i sin taske. Har 24 langtidsholdbar LED pære som kan holde i op til 100 timer. Lampen har 3 forskellige lysstyrker. Bruger et USB stik som MEDFØLGER
eller 4stk. AA batterier MEDFØLGER IKKE.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Fire Eater Flex

Fire Eater Flex

Mobil brandslukningsenhed med alt indbygget i en enhed: røgalarm til detektering af branden, slukningsmiddel, 24 timers backup-batteri og kommunikationsenhed til Hjemmepleje, brandvæsen etc. Enheden slukker en brand effektivt ved at sænke iltniveaet i rummet og personer i rummet kan ånde normalt og uden følgeskader eller behov for evakuering.

Føj til huskeliste
Therapia Rehab stole

Therapia Rehab stole

Therapia Rehab stole er stole med indbyggede biozoner i ryglænet og sadelformet sæde med indbyggede fjedre for ekstra komfort og blødhed.
Arbejdsstol med gasfjeder til højderegulering, justerbart sædevip, ryglæn samt sædeforskydning. Stolen er med store hjul og håndbremsesystem.

Føj til huskeliste
Sadel 2 Rehab Sadelstol med ryglæn

Sadel 2 Rehab Sadelstol med ryglæn

Sadel 2 Rehab sadelstol med lille ryglæn, som støtter præcist i lænden, og store hjul er ergonomisk og komfortabel. Den kan anbefales, hvor der kræves stor bevægelighed. Betrukket med uld eller kunstlæder i flere farver. Arbejdsstol med gasfjeder til højdeindstilling, justerbar ryglæn og sædevip. Store hjul og håndbremsesystem.

Føj til huskeliste
Dynamic 2 Rehab Sadelsstol

Dynamic 2 Rehab Sadelsstol

Dynamic 2 Rehab Sadelstol med ryglæn er en ergonomisk og komfortabel sadelstol. Giver mulighed for stor bevægelighed med samtidig støtte i lænden. Betræk i uld eller kunstlæder. Arbejdsstolen er med gasfjeder til højderegulering, justerbar i sæde og ryg. Stabilt understel med store hjul og håndbremsesystem.

Føj til huskeliste
Lotus Rehab kontorstole

Lotus Rehab kontorstole

Lotus Rehab Kontorstol er lette kontor-og receptionsstole med store hjul og centralbremsesystem. Stolene fylder ikke meget, men giver støtte og komfort. Slidstærkt uld- eller kunstlæderbetræk i flere farver. Mekanisme med højdejustering, sædevip og ryglæn frem/tilbage og op/ned.

Føj til huskeliste
Ergonova Rehab arbejdsstole

Ergonova Rehab arbejdsstole

Ergonova Rehab arbejdsstole serien består af 2 stole med ryglæn, armlæn, store hjul og centralbremsesystem i henholdsvis lav og høj udgave.

Føj til huskeliste
Moveon Rehab arbejdsstole

Moveon Rehab arbejdsstole

Moveon Rehab arbejdsstole er serie på 3 stole med i forskellig størrelse og med forskelligt udstyr - alle 3 med et stabilt understel med store hjul og håndbremsesystem.

Føj til huskeliste
PHOS ATL

PHOS ATL

En egenudviklet skrivebordslampe, dæmpbar, ergonomisk og energieffektiv.
Meget lavt energiforbrug giver et miljøvenligt og økonomisk produkt med en utrolig lang levetid på lampen. Lyset er så tæt på dagslys som man kan komme.

Føj til huskeliste
Smart greb

Smart greb

Greb som monteres under madrassen. Grebet har to positioner. Et langs sengen, hvor det kan bruges til hjælp med repositionering og at komme op til siddende. Grebet kan derefter åbnes så det står ud fra sengen og kan bruges til hjælp med at komme op at stå.

Føj til huskeliste

A.P. Botved A/S
Nørrelundvej 5
2730 Herlev