Hjælpemidler til indretning og tilpasning af indendørs og udendørs lokaliteter

Møbler samt støtte- , sikkerheds- og adgangsforanstaltninger til boligen. Hjælpemidler til tilpasning og forbedring af nærmiljøet, se 27 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Conset 501-19-95 hævesænkebord

Conset 501-19-95 hævesænkebord

Stabilt enkeltsøjlet hævesænkebord med mulighed for hjul og batteri, så bordet bliver mobilt og ledningsfrit. 2 års garanti.

Føj til huskeliste
Thor ergomisk kontorstol med armlæn

Thor ergomisk kontorstol med armlæn

Ergonomisk kontorstol med høj ryg og armlæn. Thor har alle de essentielle indstillingsmuligheder, og kan tilpasses stort set alle brugere. Stolen kan indstilles i højdejustering, dybdejustering, synkronvip, sædehældning, rygjustering og vægtjustering. Stolen har derudover 10 års garanti.

Føj til huskeliste
Siff ergonomisk kontorstol

Siff ergonomisk kontorstol

Ergonomisk kontorstol med 10 års garanti. Med sin siddekomfort og de mange indstillingsmuligheder er Siff et godt valg til kontoret både hjemme og på arbejdspladsen. Stolen har synkronvip, sædehældning, dybdejustering, højdejustering, rygjustering og vægtjustering til vip.

Føj til huskeliste
UP taburet

UP taburet

Den ergonomiske UP taburet fra Interstuhl sikrer en aktiv siddestilling og styrker ryggen, mens du sidder. Foden er lavet i skridsikkert materiale og sædets bløde indlæg er behageligt at sidde på. Findes i flere farver.

Føj til huskeliste
Back App 2.0

Back App 2.0

Back App 2.0 er en innovativ ståstøttestol, der træner krop og ryg, mens man sidder. Stolen balancerer på en kugle, der kan skrues op og ned i sværhedsgrad.

Føj til huskeliste
Otium 1214 spisebordsstol m. ryggreb

Otium 1214 spisebordsstol m. ryggreb

Otium 1214 spisebordsstolen er en klassiker fra danske Schou Andersen. Den er særlig populær til ældre for dens høje kvalitet, komfort og styrke. Den er udformet på en måde, der er optimal for ældre brugere der har behov for støtte. Stellet er af solidt formspændt finér med armlæn der har et godt greb fortil, der er nemt at få fat i.

Føj til huskeliste
Stabel Badeskammel

Stabel Badeskammel

En faststående skammel som kan bruges til mange ting, f. eks. træde op på for at nå højt op.
Pladen kan let afmonteres og rengøres.

Føj til huskeliste
Otiumstol 2120sj m. glidefunktion

Otiumstol 2120sj m. glidefunktion

Lækker otiumstol med høj kvalitet og slidstyrke fra danske Schou Andersen møbelfabrik. Otiumstol 2120SJ er med glidefunktion i ryglæn og sæde. Ryglæn tippes bagud samtidigt med at sæde glider let fremad. Glidefunktionen reguleres trinløst, og fungerer ved påvirkning af brugeres kropsvægt. Ryglænet kan derefter låses i den ønskede position.

Føj til huskeliste
Otiumstol 6030H

Otiumstol 6030H

Denne otiumstol er en stol der er lavet til at blive brugt. den er produceret af danske Schou Andersen og er snedkerstole i høj kvalitet og med optimal komfort. otiumstol 6030H er en del af deres 600 serie, som består af både hvilestole og spisebordsstole. Stolene er laver af massivt bøgetræ, og polstret med hyppig rengøring for øje.

Føj til huskeliste
ABRACE - Bengynge

ABRACE - Bengynge

ABRACE Bengynge monteres let på ABRACE Sansestol. Bengyngen bevæger underben. Fodplade kan vippe og begge styres i eget tempo. En aktivitet, der skaber ro i kroppen og afhjælper rastløshed.
Gyngen kan nemt skubbes tilbage og gemmes væk under stolen, således den ikke står i vejen.
Ved et enkelt skub fremad er gyngen igen klar til at blive brugt.

Føj til huskeliste