Sengeborde med skab

Borde hvori der typisk er en kombination af skuffer, hylder og skabe. Kan have en nedfældelig bordplade på siden, der kan nå ind over sengen.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
cm
cm
 info
Med nedfældet sideklap
cm
 info
Med nedfældet sideklap
cm
cm (± 3 cm)
kg
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Kamille 1

Kamille 1

Kamille er et sengebord med mange fine detaljer. Bordet kan betjenes fra begge sider og har en indbygget sideplade, der kan hæves og sænkes i hele sengens højde. Sidepladen kan også vippes i flere trin, så den kan benyttes som underlag til bøger. Bordets funktioner er diskret indpasset i designet og enkle at betjene. 86x53x45 cm (hxdxb)

Føj til huskeliste

Lewel Plus
Storegade 44, Hvidkilde
6640 Lunderskov

KR Sengebord 1096

KR Sengebord 1096

Kvalitetssengebord i lys grå højtrykslaminat med massive bøgekanter og solidt stålstel. Kan leveres i andre farver. Vendbar skuffe og dobbelte låger, så bordet kan anvendes fra begge sider. Højdeindstillelig klap med gasdæmper (58-100 cm). 4x75 mm hjul (2 med bremse). Tilbehør: Skuffeindsats, krog, bøjle, affaldsspand, skohylde m.m.

Føj til huskeliste
KR Sengebord 1092

KR Sengebord 1092

Standard sengebord i bøgemelamin og -laminat. Massiv bøgekant på topplade og klap. Anvendeligt fra begge sider og med vendbar skuffe og dobbelte låger. Højdeindstillelig klap med dæmper (58-100 cm). 2 hjul med bremse. Tilbehør: Skuffeindsats. Tilbehør v/ min. 25 stk.: Specialtilpasninger/-design, skuffelås, knop, bøjle, læseplade, skorist ol.

Føj til huskeliste