Bordlamper, stationære

Lamper til placering eller montering på et bord. Uden batteri.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
lm
lm
Ra
kelvin
kelvin
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Lumina Max

Lumina Max

Dette er storebroderen til den slanke og elegante Lumina bordlampe, blot med et lidt større lampehoved og et 20 kraftigere lys alt andet er som på den mindre model: De super-energieffektive LED-lyskilder kan stilles til fem forskellige lysstyrker, og fem forskellige farvetemperaturer.

Føj til huskeliste
Lumi

Lumi

Arbejdslampe med 108cm lang arm i arkitektlampe-stilen samt et meter bredt lampehoved, som fordeler lyset jævnt over selv store skrive- og arbejdsborde. Lampen har moderne LED-lyskilder, som holder længe og sparer på strømmen, og giver et klart lys der minder om dagslys udenfor. Lyset kan dæmpes i to trin med den indbyggede lysdæmper-funktion

Føj til huskeliste
Lumina bordlampe

Lumina bordlampe

Lampe med bordklemme og dæmpbart LED-lys med variabel farvetemperatur. Leveres med en fjernbetjening, hvorfra sluk-selv-funktion kan aktiveres. Fås i sort og hvid. Farvetemperatur kan justeres fra 3000 til 6500 Kelvin.

Føj til huskeliste
Slimline 3 LED lampe

Slimline 3 LED lampe

3 generation af Daylight Slimline er ideel til at se kompliceret arbejde klart og detaljeret. Aluminiumskærmen udsender et klarere lys med en bedre diffusion. En firetrins dæmper giver lysstyringskontrol. Leveres i børstet stål for en elegant finish.

Føj til huskeliste
Stella Two LED

Stella Two LED

Arbejdslampe med indbygget lysdæmpning og variabel farvetemperatur. Med taktilt mærket berøringsfølsomt betjeningspanel på foden, og energieffektive og slidstærke LED-lyskilder.

Føj til huskeliste
PHOS ATL

PHOS ATL

En egenudviklet skrivebordslampe, dæmpbar, ergonomisk og energieffektiv.
Meget lavt energiforbrug giver et miljøvenligt og økonomisk produkt med en utrolig lang levetid på lampen. Lyset er så tæt på dagslys som man kan komme.

Føj til huskeliste
elumentis LED

elumentis LED

elumentis LED med 3 forskellige farvetemperaturer
2700K behagelig varm hvid
4800K neutral hvid (lys hvid)
6400K dagslys hvid
Lysstyrken kan indstilles enten trinløst eller i fem trin
Belysningsstyrke kan vælges uafhængigt af hinanden
for hver farvetemperatur. Dimension: 53 cm x 13 cm x 30 cm (H x W x D)
Vægt 1,8kg

Føj til huskeliste
Chameleon TWIN

Chameleon TWIN

Chameleon TWIN er en super-alsidig dobbelt lampe.
Hver af de to lampehoveder sidder på en ca. 25 cm lang fleksibel arm af svanehals-typen, og sammen med det medfølgende stativ giver det maksimal fleksibilitet med hensyn til at vinkle og placere lyset lige akkurat som man har brug for det.

Føj til huskeliste
Twist 2

Twist 2

Den populære Easy-Twist i ny forbedret udgave med mere stabil fod. Mulighed for at vinkle lyset i lampen og dermed spredning af lyset i hele dit arbejdsområde.
Lampen er i sig selv let og designet til at folde pænt væk. Den har et praktisk bærehåndtag, der giver dig mulighed for at tage den med dig, uanset hvor du går.
Skal tilsluttes el-net.

Føj til huskeliste
Slim Lamp Flex-lampe

Slim Lamp Flex-lampe

Lampe på fjederklemme og fleksibel svanehals-arm, med dæmpbart LED-lys i 5500K, drevet af strøm via USB-forbindelse. Enkel betjening med tænd/sluk og dæmp via én berøringsfølsom knap på lampehovedet. Fås i sort og hvid.

Føj til huskeliste