Siddemøbler

Herunder hører fx indstillelige siddemøbler. Tilbehør til siddemøbler, se 18 10.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Roll Rodeo sadelstol

Roll Rodeo sadelstol

Sadelstol med hjul Ø er 65 mm, der egner sig til alle gulvtyper samt gulvtæppe. Stolen kan også bruges til meget lave arbejdsstillinger med en lav gas. Fås i forskellige højdeintervaller.
Med Ergo Top sæde, der følger den siddendes bevægelser - også til siden.

Føj til huskeliste
Rodeo Sadelstol m. fod

Rodeo Sadelstol m. fod

Foden på sadelstolen er en rund sokkel. Formen og den bløde gummi under soklen garanterer, at man sidder stabilt og ikke skrider ud. Stolen kan bruges som stå/støtte stol med en høj gas eller til meget lave arbejdsstillinger med en lav gas.

Føj til huskeliste
Roll Rodeo sadelstol med ryg

Roll Rodeo sadelstol med ryg

Sadelstol m. hjul Ø 65 mm, der egner sig til alle gulvtyper samt gulvtæppe. Den lille ryg gør det muligt at læne sig tilbage og strække ud tiller støtte ryggen ind imellem. Fås i forskellige højdeintervaller. Sæde med rengøringsvenligt og slidstærkt comfort eller læder.
Med Ergo Top i sæde, der betyder at sædet følger den siddendes bevægelser.

Føj til huskeliste
Ergo Lav

Ergo Lav

Ergo med indbygget Ergo Top er en stol, hvor man kan bevæge sig i alle retninger og træne sin ryg. Den virker som en gymnastikbold, hvor man sidder aktivt og dynamisk. Er særdeles anvendelig ved arbejdsopgaver i lav højde.

Føj til huskeliste
Ergositter

Ergositter

Ergositter kontorstol er specielt egnet til personer med rygproblemer f.eks. diskusprolaps. Stolen er med høj ryg med variabel lændestøtte, nakkepude og armlæn. Selve sædet er delt i 2 stykker. Den bagerste del kan sænkes, så ryggen strækkes og trykket fordeles på lår og lænd.
Stolen reducerer smerter fra diskusprolaps, halebensproblemer mv.

Føj til huskeliste
SALLI Sadelstol

SALLI Sadelstol

Salli stole er ergonomiske korrekte stole, som fokuserer på din kropsvelære. De findes i 4 forskellige modeller: Twin, swing, swingfit og MultiAdjuster. De har hver især deres egne individuelle funktioner efter behov.
De kan fås i 16 forskellige farver og de kommer enten i læder eller kunststof og med 4 gashøjder.

Føj til huskeliste

Kallistos Equipment
Naverland 14
2600 Glostrup

CareComfort taburet

CareComfort taburet

Behagelig taburet med ryglæn til brug i f.eks. køkkenet, når det bliver et problem at stå op. Kan reguleres i 5 højder mellem 68 og 73 cm.

Føj til huskeliste
Farstrup Home Care, Plus Multi

Farstrup Home Care, Plus Multi

Er udstyret med 3 motorer, som muliggør individuel regulering af sæde, ryg og fodhviler. Ved sædeløft følger armlænene med op, så der er et fast holdepunkt i bevægelsen. Fås i individuelt tilpasset siddehøjde fra 44 cm til 51 cm og kan lev. med forskelligt tilbehør som oppustelig lændestøtte, avisholder, armbakker, lukkede sider og inkontinenspude.

Føj til huskeliste

Farstrup Furniture A/S
Farstrupvej 21
5471 Søndersø

ElectroComfort King Size M7706

ElectroComfort King Size M7706

3 elektromotorer til separat regulering af ryglæn, fodstøtte og katapult (stå op hjælp). Ekstra bred siddeflad og kan klare en max. belastning på 200 kg.. Stolen fås i 3 forskellige hårdheder. Prisen er i standard stoffet Lavanova.

Føj til huskeliste
Aktions Program M9253

Aktions Program M9253

Med 1 elektromotor og fjernbetjening til trinløs regulering af: Ryglæn, fodstøtte og katapult (op og stå hjælp). Prisen er i standard stoffet Lavanova. Fås i mange forskellige typer stof og læder.

Føj til huskeliste