Spisebordstole

Stole til brug ved et spisebord.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
kg
cm
cm
cm
cm
cm
cm
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Bariatrisk Patient/Spisebordsstol - op til 325 kg

Bariatrisk Patient/Spisebordsstol - op til 325 kg

Bariatrisk Patientstol er designet med ekstra bredt sæde, samt buede armlæn så der sikres ekstra plads mellem armlænene.
Sædedybden kan justeres, og der er sikret ekstra plads mellem ryg og sæde, så bruger kan komme helt tilbage på sædet. Bariatrisk Patientstol kan også bruges ved spisebordet. Patientstolen er højdejusterbar.

Føj til huskeliste
LEMCO SmartStol

LEMCO SmartStol

SmartStolen er ideel til gangbesværede på f.eks. plejecentre samt i private hjem. SmartStolen er kan dreje 360 grader rundt, og overdelen (sæde og ryg) kan glide 15 centimeter ind mod bordet, hvorved tunge skub og løft reduceres markant og belastninger undgås. Flere farver (sort/grå).
Se informationsvideo på vores website.

Føj til huskeliste

LEMCO Rehab & Fysio ApS
Fabriksvej 3
3000 Helsingør

Otium 7014 spisebordsstol m. rygbøjle

Otium 7014 spisebordsstol m. rygbøjle

Otium 7014 spisebordsstol er en massiv stol i et enkelt design. Otium 7014 spisebordsstol har en behagelig siddekomfort, og er trods det lette look solid. Det praktiske ryggreb giver også ekstra støtte, og letter flytning af dem. For optimal solid konstruktion er stellet, tappet, dyvlet og limet sammen.

Føj til huskeliste
Ayo otium spisebordsstol m.lavt ryglæn

Ayo otium spisebordsstol m.lavt ryglæn

Ayo spisebordsstolen er snedkerhåndværk kombineret med nutidigt design og funktionalitet. Stolen er designet af danske Friis & Moltkes og produceret af Schou Andersen møbelfabrik. Ayo stolen er meget brugt på institutioner og kan polstres med urindug og med hjul.

Føj til huskeliste
Træstol/spisebordsstol, XXL

Træstol/spisebordsstol, XXL

Træstol med armlæn produceret i solidt bøgetræ.
Sæde og ryg er dækket af en højkvalitetspolstring som tåler de fleste desinfektionsmidler, samt urin og blod. Fås i flere farver.

Føj til huskeliste
Otium 7013 spisebordsstol

Otium 7013 spisebordsstol

Spisebordsstol i enkelt snedkerdesign, med bløde linier kombineret med sprosse ryg. Stolen er trods sit spinkle design solid og stabil. Den kan polstres i et væld af farver og tekstiler, og stellet kan bejdses efter ønske.
Otium 7013 er særlig velegnet til dem der har behov for en stol med siddekomfort og støtte.

Føj til huskeliste
Otium 2014 spisebordsstol

Otium 2014 spisebordsstol

Denne stol er en solid stol i enkelt retrodesign.
Stolen er designet med fokus på styrke, funktionalitet og brugervenlighed. Dertil kommer selvfølgelig en høj ergonomisk siddekomfort.
Stolen er særlig egnet til ældrecentre, hospice, hospitaler eller andre offentlige institutioner.
Polstring er lukket så der ikke suges fugt og bakterier.

Føj til huskeliste
Otium 1214 spisebordsstol m. ryggreb

Otium 1214 spisebordsstol m. ryggreb

Otium 1214 spisebordsstolen er en klassiker fra danske Schou Andersen. Den er særlig populær til ældre for dens høje kvalitet, komfort og styrke. Den er udformet på en måde, der er optimal for ældre brugere der har behov for støtte. Stellet er af solidt formspændt finér med armlæn der har et godt greb fortil, der er nemt at få fat i.

Føj til huskeliste
Otium 6014 spisebordsstol

Otium 6014 spisebordsstol

Enkel og funktionel spisebordsstol med polstret ryg og sæde, samt praktiske armlæn til god støtte. Stolen er i bedste kvalitet fra dansk møbelfabrik, produceret i DK.
6014 otium spisebordsstolen er polstret med slidstærk og rengøringsvenlig kunstlæder. Den kan ydermere leveres med slædehjul og praktisk rygbøjle. Velegnet til seniorer.

Føj til huskeliste
Otium 6013 spisebordstol

Otium 6013 spisebordstol

Otium 6013 spisebordsstol fra Schou Andersen møbelfabrik er en let og klassisk stol. Den har et spinkelt men solidt stel i massivt bøgetræ, med polstret sæde og fin lav tremmeryg. Ligesom andre spisebordsstole fra denne møbelproducent kan den holde til en vægt på 120 kg. Stellet er i massiv formspændt finér og sædet også af polstret krydsfinér.

Føj til huskeliste