Spisebordstole

Stole til brug ved et spisebord.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
kg
cm
cm
cm
cm
cm
cm
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Otium 6014 spisebordsstol

Otium 6014 spisebordsstol

Enkel og funktionel spisebordsstol med polstret ryg og sæde, samt praktiske armlæn til god støtte. Stolen er i bedste kvalitet fra dansk møbelfabrik, produceret i DK.
6014 otium spisebordsstolen er polstret med slidstærk og rengøringsvenlig kunstlæder. Den kan ydermere leveres med slædehjul og praktisk rygbøjle. Velegnet til seniorer.

Føj til huskeliste
Otium 6013 spisebordstol

Otium 6013 spisebordstol

Otium 6013 spisebordsstol fra Schou Andersen møbelfabrik er en let og klassisk stol. Den har et spinkelt men solidt stel i massivt bøgetræ, med polstret sæde og fin lav tremmeryg. Ligesom andre spisebordsstole fra denne møbelproducent kan den holde til en vægt på 120 kg. Stellet er i massiv formspændt finér og sædet også af polstret krydsfinér.

Føj til huskeliste
Majo Care Spisebordsstol

Majo Care Spisebordsstol

Solid spisebordsstol særlig velegnet til brug på plejehjem eller ældrebolig. Majo Care stolen kan polstres i særlig kunstlæder der tåler rengøring med op til 80 ethanol. Det praktiske ryggreb er en stor hjælp for plejepersonale, samt påmonterede slædehjul, der gør at den ældre let kan subbes på plads ved spisebordet. Kan polstres i valfri farve.

Føj til huskeliste

Date

Spisebordsstol / konferrencestol der tilbyder bevægelse og variation, kombineret med en optimal siddekomfort. Betrukket med stof, fås også med læder. 5 års garanti på vippe mekanismen.

Føj til huskeliste

Pendulum

Er konstrueret til varierede siddestillinger ved bordet. Har meder som forandrer siddestillingen når kropsvægten flyttes. Er velegnet som spisestuestol, til brug i restauranter og konferencerum. Højde: 91-93,5 cm.

Føj til huskeliste