Indstillelige kontorstole uden bremse

Stole med indstillelig rygstøtte, indstilleligt sæde og gasfjeder til højderegulering. Typisk fem ben med hjul.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
 info
Sæde og ryglæn kan indstilles vha. kroppens bevægelser.
    
    
    
    
kg
 info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i laveste position.
cm
 info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i højeste position.
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



HÅG H03, 320

HÅG H03, 320

Stabiliserende flydende vippefunktion forover, bagover og sidelæns. Sædehøjderegulering. Kombineret justering af ryghøjde og sædedybde. Fodkryds i plastik med støtteplade til fødderne. Standard gaslift 150 mm i ultra dark. Smal model. Delvist polstret sæde. Ryg (lav) i ultra dark. Valgfrie bløde eller hårde hjul. Fås med armlæn.

Føj til huskeliste
HÅG H03

HÅG H03

Stabiliserende flydende vippefunktion forover, bagover og sidelæns. Sædehøjderegulering. Kombineret justering af ryghøjde og sædedybde. Fodkryds i plastik med støtteplade til fødderne. Standard gaslift 150 mm i ultra dark. Smal model. Sæde og ryg (lav) i ultra dark. Valgfrie bløde eller hårde hjul. Fås med armlæn.

Føj til huskeliste
HÅG Capisco, 8107

HÅG Capisco, 8107

Ståstøtte stol til højdejusterbare arbejdsborde. Stolen har saddelformet sæde, der kan vippes bagud og dybdereguleres, fodkryds i aluminium eller sort med kurvede støtteplader. Standard gaslift L 200 mm. Leveres med nakkestøtte. Valgfrie hårde eller bløde hjul.

Føj til huskeliste
Global Office kontorstol

Global Office kontorstol

Praktisk og behagelig arbejdsstol til kontor eller værksted. Stolen er polstret med koldskum og betrukket med stof eller kunstlæder i mange farver.
Nem, trinløs indstilling af sæde- og ryglæn ved hjælp af Global Euromatic mekanismen. Indstilles med kun to betjeningsgreb.
Kan bestilles med armlæn og/eller med høj ryg.

Føj til huskeliste

HK-Care ApS
Engvej 29
8860 Ulstrup

Global Premium Arbejdsstol

Global Premium Arbejdsstol

Praktisk og behagelig kvalitetsstol, sæde og ryglæn i formstøbt supersoft polyurethan-skum.
Polyurethan-skum yder en god siddekomfort og er praktisk og robust også i de grovere miljøer. Polyurethan udmærker sig ligeledes ved at være hårdfør også over for mange typer væsker og kemikalier, og er samtidig rengøringsvenlig. Med euromatic-sædemekanisme

Føj til huskeliste

HK-Care ApS
Engvej 29
8860 Ulstrup

RBM 800 Serie

RBM 800 Serie

Med RBM 800 New Edition har vi opdateret
formen en del. Lidt pænere og mere slanke linjer. Og
nu også i mere miljøvenligt materiale. Præcis som før
er stolen designet med henblik på brugeren. RBM
800 New Edition er en rigtig behagelig stol at sidde i,
når der skal arbejdes længe og hårdt.

Føj til huskeliste

Rabami 855

Gashævning. Separate greb til trinløs indstilling af ryg og sædevip vha. gasautomatik. Tiltback-funktion. Justering efter individuel vægt. Polstring: 60 mm, kantsyet ergonomisk formstøbt sæde og ryg. Understel: Sortlakeret aluminium. Sædebredde: 48 cm. Sædevip: +6/-10 grader.

Føj til huskeliste

Erobic

Synkronbeslag hvor sæde og ryg bevæges i forholdet 1:2,5. Ryggen er formstøbt. Fås med flere størrelser rygge og sæder, faste ell. regulerbare armlæn og forsk. glidesko og hjul. Forlængerrør, som øger siddehøjden med 14 cm, fås.

Føj til huskeliste

Holmris Kontormøbler
Helge Nielsens Alle 7
8723 Løsning

Anatomic 301

Tvillingehjul. Fjedrende sæde.

Føj til huskeliste

Holmris Kontormøbler
Helge Nielsens Alle 7
8723 Løsning

Spin

Forreste 2/3 af sædet vipper ned når brugeren lægger vægt på forkanten. Forskellige armlæn og højde på sædet.

Føj til huskeliste

Fritz Hansen A/S
Allerødvej 8
3450 Allerød