Indstillelige kontorstole uden bremse

Stole med indstillelig rygstøtte, indstilleligt sæde og gasfjeder til højderegulering. Typisk fem ben med hjul.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
 info
Sæde og ryglæn kan indstilles vha. kroppens bevægelser.
    
    
    
    
kg
 info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i laveste position.
cm
 info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i højeste position.
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



RH Logic 300

RH Logic 300

Ergonomisk stol, som passer til de allerfleste personer og arbejdssituationer. Stol med medium rygstørrelse som i høj grad egner sig til personer med rygproblemer. Trinløs justering af sædevip. Vægtjustering af siddehøjde
Trinløs justering af rygvinkel. Sædedybdejustering (justerbar 60 mm)
Brugervenlige betjeningsgreb med funktionsbeskrivelse.

Føj til huskeliste
RH Logic 400

RH Logic 400

Ergonomisk stol, som passer til de allerfleste personer og arbejdssituationer. Højrygget stol som egner sig til personer med rygproblemer. Trinløs justering af sædevip og rygvinkel. Vægtjustering af siddehøjde. Sædedybdejustering (justerbar 60 mm) Brugervenlige betjeningsgreb med funktionsbeskrivelse.

Føj til huskeliste
PHE Dental 010-250

PHE Dental 010-250

Denne stol er tilegnet flere brugere, sæde og ryg tilpasses automatisk efter kroppen, og låses fast. Automatisk højderegulering fra 50-72 cm. Dette sæde er formet så man har den optimale siddeflade. Den afrundede forkant sikre blodomløbet til ben øg fødder. Leveres som standard i sort læder.

Føj til huskeliste
Ergositter

Ergositter

Ergositter kontorstol er specielt egnet til personer med rygproblemer f.eks. diskusprolaps. Stolen er med høj ryg med variabel lændestøtte, nakkepude og armlæn. Selve sædet er delt i 2 stykker. Den bagerste del kan sænkes, så ryggen strækkes og trykket fordeles på lår og lænd.
Stolen reducerer smerter fra diskusprolaps, halebensproblemer mv.

Føj til huskeliste
HÅG Capisco, 8106

HÅG Capisco, 8106

Ståstøtte stol til højdejusterbare arbejdsborde. Stolen har saddelformet sæde, der kan vippes bagud og dybdereguleres, fodkryds i aluminium eller sort med kurvede støtteplader. Standard gaslift 200 mm. Valgfrie hårde eller bløde hjul.

Føj til huskeliste
Kevi

Kevi

Automatisk indstilling af ryglæn. Forskellige højder kan leveres. Fås med forskelligt betræk. Kraftig, formstøbt sædepolstering med nedadbøjet sædeforkant, kraftig rygpolstring og stor rygstøtte.

Føj til huskeliste
Skolestol/Klassestol

Skolestol/Klassestol

En ergonomisk stol med formstøbt sæde, der støtter bagtil og med afrundet forkant, så der ikke lukkes for blodomløbet.
Stolen kan indstilles.
Ryglænet er med indbygget lændestøtte. Der er plast cover på bagsiden for at beskytte ryglænet.
Leveres, som standard med 24/7 stof og læder på forkant.

Føj til huskeliste

Scan-Med A/S
Dalgårdsvej 17
8220 Brabrand

Global Renrum stole

Global Renrum stole

Klasse 3 iht. DIN EN ISO 14644-1
Klasse 1 iht. US-Fed St. 209E
Sæde: B: 46 x D: 44 cm
Ryglænshøjde: 43 cm
Det bevægelige ryglæn følger overkroppen
og tilpasses, så rygsøjlen understøttes i alle
siddepositioner. Ryglænet kan ligeledes
fastlåses i enhver position.
Alle funktioner betjenes nemt, mens du
sidder på stolen.

Føj til huskeliste

HK-Care ApS
Engvej 29
8860 Ulstrup

Therapia

Therapia

Therapia arbejds- og kontorstole har indbyggede biozoner i ryglænet for ekstra lændestøtte. Sædet er sadelformet med indbyggede fjedre for ekstra komfort og blødhed. Stolene er særligt gode ved bevægeligt arbejde. Multijusterbar i højden, sædevip, ryggen samt sædeforskydning.
Siddehøjde 50-65 cm.
Stolen er forsynet med hjul til hårde gulve.

Føj til huskeliste
LO 155KB til aflastning af haleben

LO 155KB til aflastning af haleben

LO 155KB stolen har sæde med udskæring, der giver plads til halebenet. Det betyder, at stolen ikke trykker op mod halebenet og videre på korsbenet. Udskæringen er skjult. Samtidig er sædet bevægeligt i alle retninger, så det følger kroppens bevægelser. Ryglænets hældning følger ligeledes den siddendes bevægelser, så man ikke sidder statisk.

Føj til huskeliste