Indstillelige kontorstole uden bremse

Stole med indstillelig rygstøtte, indstilleligt sæde og gasfjeder til højderegulering. Typisk fem ben med hjul.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
 info
Sæde og ryglæn kan indstilles vha. kroppens bevægelser.
    
    
    
    
kg
 info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i laveste position.
cm
 info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i højeste position.
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



100 Ergo-Tech Kontorstol

100 Ergo-Tech Kontorstol

Denne Ergo-Tech er i sort og kraftigt polstret som vi kender fra klassiske kontorstole og med adskillelige justeringsmuligheder for dig der ønsker en forebyggende kontorstol mod skader og ømhed. Med denne kontorstol kan du justere sædedybde, højden på ryggen, højden på armlæne og højden af stolen mere. Denne kontorstole er beregnet til 12 timers.

Føj til huskeliste

Dansk Kontorstole Forsyning ApS
Naverland 34
2600 Glostrup

Kontorstol med hjælpetrin

Kontorstol med hjælpetrin

Kontorstol med lille plade til at træde op. God hjælp til gangbesværede, som gør det lettere at tage plads på kontorstolen

Føj til huskeliste

Holmris Office A/S
Odinsvej 5
8850 Bjerringbro

Håg Capisco 8106

Håg Capisco 8106

Denne ergonomiske kontorstol er en klassiker. Den har optimale muligheder for indstilling til både ryg, lænd og ben. Den giver god støtte og support til hele kroppen. Den har ikke nakkestøtte, men de to vinger hjælpe til at holde en sund holdning i ryggen. Den kan desuden benyttes med omvendt siddestilling, så de to vinger bruges som armlæn.

Føj til huskeliste

Holmris Office A/S
Odinsvej 5
8850 Bjerringbro

Kontorstol med armlæn og nakkestøtte

Kontorstol med armlæn og nakkestøtte

Kontorstol med mange muligheder for justering. Der er brede armlæn og nakkestøtte. Der er mange muligheder for at indstille og justere højden af stolen, vinklen i ryg samt nakkestøtte, og selve kørestolen er også Skandinaviens mest solgte kontorstol, netop på grund af dens mange muligheder for indstillinger.

Føj til huskeliste

Holmris Office A/S
Odinsvej 5
8850 Bjerringbro

Cadeau

Cadeau

Her er stolen til dig, der ønsker en stol, der
kan indstilles på alle tænkelige punkter.
Og samtidig have mulighed for enten en
åben eller en lukket funktion.

Føj til huskeliste

Ergo Star
Hvedemarken 3
3520 Farum

RBM 700 Serie

RBM 700 Serie

Separat trinløs indstilling af sæde og ryg vinkel.
Vippefunktion med justerbart vip (vægtregulering).
Testet iht. EN 1335, type A.
Rygbredde: 470 mm.
Ryghøjde: 690 mm.
Rygvip: 25 gr.
Sædebredde: 480 mm.
Sædedybde: 480 mm.
Sædevip: 6/-10 gr.

Føj til huskeliste
Younico plus-5

Younico plus-5

En kontorstol med et asynkront vip. Det betyder, at ryglæn og sæde bevæger sig uafhængigt af hinanden, hvilket sikrer, at kontorstolen følger kroppens bevægelser. Kontorstolen kan højdejusteres. Herudover giver kontorstolen bækken- og lændesupport. 3-D Armlæn og bløde hjul kan tilkøbes. Younico plus-5 fås med sort stof.

Føj til huskeliste
Younico plus

Younico plus

Younico plus-3 kontorstol egner sig til dig, der vil have flere indstillingsmuligheder på din kontorstol uden at gå på kompromis med prisen. Ryglænet kan vinkeljusteres, og kontorstolen kan højdejusteres. Herudover giver stolen bækken- og lændesupport.

Føj til huskeliste
Younico pro

Younico pro

En kontorstol med synkront vip. Det betyder, at kontorstolens ryg og sæde bevæger sig samtidigt - synkront, hvilket giver god støtte i alle kontorstolens positioner. Bevægeligheden gør, at du ikke bliver så træt i længden. Du kan indstille stolehøjde, ryglænshøjde,sædegraden og sædedybde.

Føj til huskeliste
Topline

Topline

Office2gos mest eksklusive kontorstol. Kontorstol med høj ryg, der kan indstilles på mange forskellige måder. Kontorstolen har synkront vip. Du kan indstille stolehøjde, ryglænshøjde og fjederen i strammes i ryglænet sikrer optimal siddekomfort.

Føj til huskeliste