Siddemodulsystemer

Systemer baseret på en enkelt stoleramme, som kan forsynes med sædemoduler efter behov. Modulerne kan justeres til at give en bestemt udformning. Herunder hører stole sammensat af separate elementer.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
kg
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



KIT Siddesystem

KIT Siddesystem

KIT Siddesystem er et justerbart modulopbygget siddesystem til teenagere og voksne med moderat til komplekse behov. Med sin innovative sædebase, 3-delte ryglæn med kugleledssamlinger og multi-justerbare benstøtter og fodplader, kan KIT Siddesystem imødekomme selv de mest komplekse behov.

Føj til huskeliste
Anatomic formstøbt sæde soft

Anatomic formstøbt sæde soft

I et Anatomic formstøbt sæde soft, har brugeren muligheden for at blive trykaflastet i et så komfortabelt sæde som muligt, uden at give afkald på støtte.
Anatomic formstøbt sæde soft, er til de borgere, som skal have et individuelt tilpasset sæde, men som ikke har brug for at blive korrigeret, til dem foretrækkes alm. Anatomic formstøbt sæde.

Føj til huskeliste
Zitzi Sharky Pro, Siddesystemer

Zitzi Sharky Pro, Siddesystemer

Sharky Pro er siddesystemet for voksne og tunge brugere med komplekse siddestillingsmæssige udfordringer og med krav om avancerede tilpasningsmuligheder. Sharkey Pro gør det muligt med disse funktioner, at opnå den bedst mulige siddestilling.

Føj til huskeliste
Zitzi Delfi m/fast ryg

Zitzi Delfi m/fast ryg

Siddesystem med tilpasningsmuligheder og diverse tilbehør. Str. 1 sæde og str. 1 ryg. Med fast ryg. SB: 23-26 cm. SD: 21-25,5 cm. Rygbredde: 21-24 cm. Trinløs abd. af ben og benlængde. Opdateret model.

Føj til huskeliste
Zitzi Delfi siddesystemer m/flex ryg

Zitzi Delfi siddesystemer m/flex ryg

Siddesystem med tilpasningsmuligheder og diverse tilbehør. Med flexled i ryg. Trinløs abduktion af ben og benlængde. Zitzi Delfi er et stabilt siddesystem, men ikke statisk. Zitzi Delfi er udstyret med et specielt flex-led, for at bryde evt. spasticitet.

Føj til huskeliste
Pengy siddesystem

Pengy siddesystem

Zitzi Pengy siddesystem, er et siddesystem til børn. Ryggen kan justeres og har også fleksled, som kan være med til at dæmpe ekstensions spasticitet. Sædedelen er nem at tilpasse til det enkelte barn og har er også mulighed for at indstille abduktion og adduktion.
Pengy siddesystem er udviklet til at passe sammen med Pengy klapvognsstel.

Føj til huskeliste
Orthopaedic Milling sæder

Orthopaedic Milling sæder

Orthopaedic Milling sæder iddeholder 2 produktlinier. 1. standard sædeserie på mål. 2. serie er et Digitalt udskåret formsæde i OMS skum der kan udføres kropsnært og præsist, med mange tilretningsmuligheder.

Føj til huskeliste
Anatomic formstøbt sæde

Anatomic formstøbt sæde

Formstøbning. Formstøbes efter brugeren. Siddestilling kan ændres fra aktivt siddende til hvilestilling. Sædet monteres på valgfrit stel fx kørestel, arbejdsstel, specialstel eller slæde. Individuel formstøbt sæde.

Føj til huskeliste
Sæder til Karma el-scootere

Sæder til Karma el-scootere

Sæder til Karma el-scootere fås i 3 størrelser.
Med opklappelige, indstillelige armlæn. Sæderyg kan vinkles. Farve: Sort. Med reflekser. Vandafvisende nappa overflade. Velpolstret.

Føj til huskeliste

Bek Scooter A/S - Det Mobile Værksted
Vejlevej 68 A
8700 Horsens

Mygo Siddesystem

Mygo Siddesystem

Mygo Siddesystem giver terapeuter mulighed for at optimere siddestillingen for børn og unge med moderate til komplekse behov. De mange tilbehørsdele bevirker, at Mygo Siddesystem kan tilpasses stort set alle behov. Fås i fire størrelser.

Føj til huskeliste