Siddemodulsystemer

Systemer baseret på en enkelt stoleramme, som kan forsynes med sædemoduler efter behov. Modulerne kan justeres til at give en bestemt udformning. Herunder hører stole sammensat af separate elementer.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
kg
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Sæde, MC Ergo2 sæde til Medema Mini Crossere

Sæde, MC Ergo2 sæde til Medema Mini Crossere

Ergo2 sædet tilbyder større frihed - bedre livskvalitet.
Sædet kan justeres i sædedybden, dette er vigtigt, da det giver støtte til lårene og ryggen.
Sæderygsvinklen kan justeres. Dette gøres ved at trække i udløserhåndtaget på højre side af sædet.
P.U. polstring, indstillelig ryg, glideskinner, med armlæn.

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning

Sæde, MC Ergo Pro til Medema Mini Crossere

Sæde, MC Ergo Pro til Medema Mini Crossere

Fleksibelt sædesystem, med gode justeringsmuligheder på ryggen og med mulighed for alternative rygpuder. Kan justeres på stedet for brugere med rygproblemer eller ved specielle behov for støtte. Rygmodulet er udstyret med fæstninger for svingbar sidestøtte. Velegnet til særlig udsatte brugere. Kan leveres med anden hovedstøtte og i skai eller stof.

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning

Leckey siddesystemer

Leckey siddesystemer

Terapeutudviklede siddesystemer til børn, som er designet med fokus på børns motoriske udvikling. Justerbar i bl.a. bredde, dybde & ryg (bredde, højde og vinkel).
Kan monteres på mange forskellige understel.
Stort tilbehørsprogram.
Eksempler på tilbehør: kropstøtter, bord, hovedstøtte, kaleche, seler, fodstøtter, lår- knæ & hoftestyr, armlæn

Føj til huskeliste
Advance sæde

Advance sæde

Modulært og fleksibelt sædesystem, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet eller siddekomfort. Sæderyggens top kan indstilles i vinkel efter brugerens behov. Stolen er med indstillingsmuligheder i alle retninger, løspudesystem samt tilbehørsskinne på ryg og sæde til montering af ekstraudstyr. Fås nu også med stropryg.

Føj til huskeliste
Comfort sæde

Comfort sæde

Modulært og fleksibelt sædesystem, med indstillingsmuligheder i alle retninger. Sædesystemet med de løse puder gør det muligt at ændre stolens karakteristika, ved at skifte mellem pudetyper og ved at tilføje eller fjerne tilbehør. Tilbehørs skinner på ryg og sæde til montering af ekstraudstyr, f.eks. hoftestyr, lårstyr, iltflaske, m.m.

Føj til huskeliste