Faste ryglæn

Ryglæn, som fastmonteres på en stoleramme, og som giver ryggen støtte og komfort.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Free Form

Free Form

Free Form rygsystem findes i 3 standard str. og i to udgaver. de findes i str. small, Medium og Large.
Justeres efter borger. Den ene udgave er hvor ryggen er centermonteret og den anden side ophængt. Ved store deformiteter anbefales side ophængt. Ryggene kan alle laves større eller mindre. Og derfor kan sideophængt bruges på alle stolebredder.

Føj til huskeliste
JAY FIT 2 U Ryg

JAY FIT 2 U Ryg

Til personer, der har brug for en kompleks siddeløsning, når en standard ryg ikke er tilstrækkelig til at håndtere brugerens ortopædiske asymmetrier, eller når en formstøbt ryg ikke kan efterkomme ændringer i behov. Kombineret med JAY GS puden er den en løsning til børn, der vokser og ændrer behov og for pædiatriske brugere.

Føj til huskeliste
Spex Manta ryg

Spex Manta ryg

Spex Manta er en ryg til kørestole. Spex Manta anvendes til borgere med behov for ekstra truncus stabilitet. Ryggen kan også støtte op om eller rette kyfoser og scolioser.
Spex Manta kan monteres på langt de fleste kørestole og komfortkørestole. Ryggen tilrettes individuelt til den enkelte borger af vores terapeutuddannede konsulenter.

Føj til huskeliste
JAY3 ryg - Deep Contour

JAY3 ryg - Deep Contour

JAY J3 ryggen kan skræddersyes til den enkelte bruger. Ryggen består af et stort udvalg af størrelser, konturer og muligheder for brugere, som behøver en meget præcis tilpasning - en næsten individuel, skræddersyet rygstøtte.
JAY3 kan anvendes både på manuelle og elektriske kørestole

Føj til huskeliste
Matrx E2 rygserie dyb

Matrx E2 rygserie dyb

Matrx E2 rygserie er til den kørestolsbrugeren med behov for moderat til god støtte. Matrx E2 dyb ryg har en lav vægt,giver stabil og komfortabel støtte og god bevægelsesfrihed. Matrx E2 dyb ryg leveres i forskellige størrelser, aflastende polstring og er justerbar i højde,dybde, horisontal og vertikal vinkel for at give bedst mulig positionering.

Føj til huskeliste
Matrx E2 rygserie

Matrx E2 rygserie

Matrx E2 rygserie er velegnet til kørestolsbrugeren med behov for moderat til god støtte. Matrx E2 ryggen har en lav vægt, giver stabil og komfortabel støtte og god bevægelsesfrihed. Matrx E2 ryggene leveres i forskellige størrelser med polstring, er justerbare i højde, dybde, horisontal og vertikal vinkel for at give bedst mulig positionering.

Føj til huskeliste
Matrx Elite TR Back

Matrx Elite TR Back

Matrx Elite TR er fremstillet og designet specielt til manuelle kørestole eller el-kørestole, hvor der er behov for rygtilt eller sædekip. For at opnå ekstra komfort og fuld støtte ved skuldrene er rygpladen større og der er tilføjet et ekstra blødt lag skum på hele rygfladen

Føj til huskeliste
Matrx Posture Back Heavy Duty

Matrx Posture Back Heavy Duty

Posture Back Heavy Duty rygsystem er for den aktive kørestolsbruger med behov for moderat til god støtte. Posture Back HD har en lav vægt, giver stabil og ekstra polstret støtte og god bevægelsesfrihed.Leveres i forskellige størrelser og sidestøtte og er justerbare i højde, dybde, horisontal og vertikal vinkel for at give bedst mulig positionering

Føj til huskeliste
Kamille fast ryglæn

Kamille fast ryglæn

Kamille ryg er et fast ryglæn beklædt med seks positioneringspuder, som kan justeres individuelt. Der kan tilkøbes laterale kropsstøtter, som er justerbare i både højden, dybden og vinkel justeres. Ryglænet kan gentilpasses og har derfor en meget høj genbrugsværdi. Kamille ryg kan monteres på næsten alle typer elektriske og manuelle kørestole.

Føj til huskeliste
ILSA (Integrated Lateral Support Adjustment)

ILSA (Integrated Lateral Support Adjustment)

Multijusterbar kropstøtte, der hjælper brugeren til symmetri og en stabil siddekomfort. Giver støtte til hele ryggen og forbedrer balance og køreegenskaber. ILSA kan monteres på alle kørestole og er nem at justere i højde, bredde og dybde. Fås med 0, 3, 5 eller 7 cm fremspring. Farve: Sort.

Føj til huskeliste