Lammeskind

Underlag fremstillet af ægte eller syntetisk lammeskind. I naturlig form, afskårne stykker eller i metermål.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
cm
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Ægte lammeskind til stolen

Ægte lammeskind til stolen

Hvis du sidder meget ned. F.eks. på en kontorstol eller lænestol, så kan du opleve ekstra god komfort og varme omkring læn- og rygpartiet. Lammeskindets naturlige funktion er imponerende - det er nemlig temperaturregulerende, så hvis man fryser giver skindet varme. Skulle man derimod have det for varmt, så afgiver skindet varmen automatisk.

Føj til huskeliste
Antibakerielt tæppe 50x50 cm

Antibakerielt tæppe 50x50 cm

Antibakterielt tæppe. Skridsikkert. Fugtabsoberende og vaskbart v/ 90 grader høj hygiejne. Let trykaflastende.

Føj til huskeliste
Imiteret lammeskind

Imiteret lammeskind

Tåler kogevask, tåler tørretumbling, bakterieafvisende, strygning/kemisk. Rensning frarådes.

Føj til huskeliste
Lammeskind

Lammeskind

Lammeskind er specialbehandlede, og medicinsk garvet så de kan vaskes i vaskemaskine og er sundt for Dem. Lammeskind skal vaskes på uldprogram ved max 30 o . Der anvendes flydende uldvaskemiddel, uden blegemiddel. Lammeskindet tåler let centrifugering, hvorefter det strækkes i facon og lufttørres.

Føj til huskeliste
Lammeskind underlag

Lammeskind underlag

Dejlig varmt og blødt - klippet for at undgå for mange hår og gravet påen sund måde.

Føj til huskeliste

Imiteret lammeuld 60x60 cm

Imiteret lammeuld i 60x60cm. til stol eller kørestol. De fleste af Søllested Hjælpemidlers produkter hvad enten det er seler/bælter eller gjord mm. kan disse leveres med imiteret lammeuld kontakt os for nærmere information og se iøvrigt vores andre produkter på hjemmesiden - Søllested Hjælpemidler.

Føj til huskeliste
Imiteret lammeskind

Imiteret lammeskind

Sædebeskytter af imiteret lammskind, med plastbagside.

Føj til huskeliste