Puder placeret på et sæde for at støtte en person i at sætte eller rejse sig

Fx katapultsæder.

Filtrér på detaljer

kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedLøftesæde - Active Living

Løftesæde - Active Living

Hjælper brugeren med at sidde op og med at komme op fra en siddende position. Når vægten skifter til brugerens fødder, aktiveres funktionen, som hjælper brugeren med på en blid måde at komme op at stå. Fjedermekanismen kræver ingen batterier eller strøm. Hele sædet er lavet med en kvalitetsskum, som giver en super komfort.

Føj til huskeliste

Keana ApS
Skodshøj 6, Guldbæk
9530 Støvring

Katapultsæde

Katapultsæde

Hjælp til at rejse sig fra stol
Katapultsædet kan justeres, så den passer til brugerens vægt.
Kan maskinvaskes. Betrækket er brandhæmmende og vandtæt.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Katapultsæde, UPEASY

Katapultsæde, UPEASY

Modellen er designet med indbygget håndtag, som gør den let at flytte mellem møblerne, og er desuden produceret i stærke materialer så den tåler op til 136 kilos belastning. Vores sæde passer til de fleste eksisterende møbler, men bør anvendes i møbler med armlæn for, at sikre brugeren har optimal støtte hele vejen.

Føj til huskeliste
Up-lift

Up-lift

Sædet kan indstilles efter brugerens egen vægt, således at den bedste mulige støtte gives gennem hele up-lift bevægelsen. For at undgå at sædet skrider er undersiden belagt med non-slip belægning.

Katapultsædet har en belastningsevnen op til 136 kg.

Føj til huskeliste