Luftmadrasser, dynamiske

Madrasser i plast- eller gummimateriale, der fyldes med luft og anvendes sammen med en motor, der giver et stadigt vekslende tryk i madrassen, hvorved dele af kroppen periodevis aflastes helt. Herunder hører også dynamiske kombinationsmadrasser af luft og fx skum og dynamiske sektionsopdelte luftmadrasser.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Luftmadras fyldt med både luft og fx skum eller vand
    
    
    
    
    
cm
cm
cm
kg
 info
Her anføres den laveste vægtgrænse, madrassen er testet til at kunne anvendes til. Hvis madrassen ikke er testet for dette, udfyldes feltet ikke.
kg
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.ADL/Surcon Tri-Pos 3

Surcon Care line ApS
Baunevej 7, Nim
8740 Brædstrup

Airflow vekseltryksmadrasser

Airflow vekseltryksmadrasser (udgået)

Vekseltryksmadras med langsgående celler, der med en cyklustid på 10 minutter hhv. fylder og tømmer cellerne. Pumpetrykket kan reguleres så trykket svarer til patientens vægt. Madrassen er lavet af antibakterielt, vandfast nylon materiale med friktionsoverflade så patienten forhindres i at glide. Incl. betræk.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Sof-Care Ramme til SofCare luftmadras

Sof-Care Ramme til SofCare luftmadras (udgået)

Rammen anvendes som erstatning for standardmadrassen. Rammen er bekrukket med Tecmaflex betræk, holder SofCare madrassen på plads ved forflytning og beskytter mod huller og nap fra sengeheste. Forhøjede sengeheste er ikke længere nødvendigt, da ramme og luftmadras ialt kun er 15 cm i højden. Betrækket strækbart, åndbart og kan maskinvaskes.

Føj til huskeliste

Gate Rehab Development AB
Industrigatan 2
33375 Reftele

Clini Dyne (udgået)

Vendemadras

Føj til huskeliste

Zibo Care A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Soft Air Variant (udgået)

3 kammer vekseltryks helmadras system.

Føj til huskeliste

Surcon Care line ApS
Baunevej 7, Nim
8740 Brædstrup

AirForm 1 (udgået)

Dynamisk helmadras, opbygget i skum med Visco top. Madrassen har 9 stk. indbyggede celler med forskellige hårdheder der veksler når brugeren bevæger sig. Madrassen bruger ikke pumpe.

Føj til huskeliste

Zibo Care A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

CobiFlow Budget (udgået)

Vekseltryksmadras med 13 cm høje celler. Underlægningsmadras af luft. Helmadras. AB cyklus med indstillelig cyklustid. Fra 40 til 140 kg brugervægt.

Føj til huskeliste

Duocare topmadras (udgået)

Arbejder i en 2-faset cyklus. Pumpe styrer luftgennemstrømningen. 16 celler. Til højrisiko tryksårspatienter.

Føj til huskeliste

Mistral (udgået)

Dynamisk vekseltryk system med 13 cm store celler og statisk hoveddel.

Føj til huskeliste