Støttegreb, badekar

Støttegreb som bruges ved badekar. Klemmes fast eller spændes på badekarkanten.

Filtrér på detaljer

kg
cm
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Støttegreb til montering på kant af badekar

Støttegreb til montering på kant af badekar

Støttegrebet spændes fast på kanten af et badekar, og peger derefter lodret op. Beslaget består af to flader, som spændes ind mod hinanden ved hjælp af et håndtag. På den måde fæstner de ind mod kanten af badekarret. Kan maksimalt bruges ved en tykkelse på 16 cm. Grebet er hvidt og fremstillet i rustfrit stål. Øverst har det et håndtag.

Føj til huskeliste
Hugo Badekarshåndtag

Hugo Badekarshåndtag

2-i-1 sikkerhedshåndtag, der giver dig et højdejusterbart tophåndtag, samt et sidehåndtag til indersiden af karret. Giver fuld støtte og tryghed ved ind- og udstigning, og ved mobilisering i karret.
Monteres på badekarrets kant vha. klemmesystem. Kan justeres i bredden, så klemmerne både kan tilpasses badekar med skrå og lige vægge.

Føj til huskeliste
MOBELI QuattroPower - Støttegreb til badekar

MOBELI QuattroPower - Støttegreb til badekar

Med Mobelis professionelle støttesystemer øges sikkerheden i badeværelset. QuattroPower er enkle og sikre hjælpemidler, der nemt kan placeres over badekarret - helt uden brug af værktøj. QuattroPower Plus kan meget enkelt udbygges med forskellige kardanled og diagonale adaptere..

Føj til huskeliste
Greb til badekar

Greb til badekar

Hvidt greb som kan monteres uden værktøj på siden af et badekar. Malet stål med en justerbar skruetvinge fra 75 mm til 180 mm, vægt 2,8 kg. Max belastning 95 kg.

Føj til huskeliste