Opbevaringsmøbler

Skabe og indsatser til skabselementer. Beholdere til opbevaring af genstande, se 24 39. Opbevaringsmøbler til arbejdspladser, se 28 03 15.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Ropox Diagonal (stel til højderegulerbar overskabe)

Ropox Diagonal (stel til højderegulerbar overskabe)

Ropox Diagonal er et system til overskabe, der kan højdeindstilles diagonalt ned/frem. Overskabene monteres direkte på stellet. Der er elektrisk betjening. Den diagonale vandring er 43cm ned og 18cm frem. Stellet har en dybde på 11,5cm og leveres til skabsbredde 40-180cm i spring på 10cm.

Føj til huskeliste

Ropox A/S
Ringstedgade 221
4700 Næstved

MVR6000 Nøgleboks

MVR6000 Nøgleboks

Nøgleboks udført i stål, sort lakeret, tilpasset til Ruko låsecylinder 1607 eller tilsvarende. Nøgleboksen har plads til flere nøgler samt kreditkort.

Føj til huskeliste
Altikon Nøgleskab

Altikon Nøgleskab

Nøgleskabet giver dig en let og sikker opbevaring af fx instutionens / plejehjemmet / boligens nøgler. Skabet er udstyret med højde justerbare nøglelister, og kan opbevare op til 50 forskelligenøgler.
Skabet leveres som standard i lysegråt design.

Føj til huskeliste
Carelock Keysafe

Carelock Keysafe

Carelock Keysafe er en metalboks til opbevaring af nøgler. Nøgleboksen åbnes med samme app, som benyttes til Tunstalls elektroniske dørlåse.
BxHxD: 130mm x 187mm x 62
Vægt: 2.37 kg

Føj til huskeliste

Tunstall A/s
Niels Bohrs Vej 42, Stilling
8660 Skanderborg

BEKEY SmartKeybox 2.0

BEKEY SmartKeybox 2.0

BEKEY SmartKeybox er sikker boks til opbevaring af fysiske nøgler, kort eller lignende de steder, hvor det ikke er tilladt eller muligt at installere BEKEY SmartLock på privatdøren, og hvor BEKEY SmartRelay ikke kan monteres på opgangsdør eller anden dørtype med strøm. BEKEY SmartKeybox er batteridrevet, og man behøver derfor ikke at tilføre strøm.

Føj til huskeliste

BEKEY
Gladsaxe Møllevej 28
2860 Søborg

Ruko KEYsafe

NPC nøgleskabe er til sikker opbevaring af nøgler.

Føj til huskeliste

Ruko NPC Nøgleskabe

NPC nøgleskabe er til sikker opbevaring af nøgler. Skabet er til indendørs brug. NPC skabet er batteridrevne og integreret med RFID læser (125kWz EM4001) hvilket muliggør integration til anden eksisterende adgangskontrol. Skabet kan programmeres med op til 50 forskellige brugere og fås i 3 størrelser fra 14 til 284 nøglekroge kontakt os for tilbud

Føj til huskeliste

Worm nøgleboks model 1

Lysegrå eller mørkebrun, pulverlakeret, Ø: 138 mm, højde 48 mm. Kan leveres med støvdæksel.

Føj til huskeliste

Worm ApS
Bakkegårdsvej 2-6
7900 Nykøbing Mors