Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Markeringsdupper

Markeringsdupper

Til taktil afmærkning. Området duppen skal påklistres, skal være rent og tørt. Højde:1,4 mm. Halvkugleform.

Føj til huskeliste

HJÆLPEMIDLER FOR HANDICAPPEDE (HFH)
Grøndalsvej 8, Ulbjerg
8832 Skals

Adgangforalle.dk

Adgangforalle.dk

Gratis program til oplæsning af tekst på en hvilken som helst hjemmeside. En fjernbetjening downloades fra http://www.adgangforalle.dk. Derefter kan man ved at markere en tekst og klikke på fjernbetjeningens afspil-knap få læst den markerede tekst op.

Føj til huskeliste

Specialskolen for Voksne, Hjørring
Elsagervej 25
9800 Hjørring

Ultmost armbåndsur

Ultmost armbåndsur

Armbåndsur med tydelig tale. Timeannoncering og alarm. Farve: Sølvgrå. Rem: Plast.

Føj til huskeliste

HJÆLPEMIDLER FOR HANDICAPPEDE (HFH)
Grøndalsvej 8, Ulbjerg
8832 Skals

Grundfigur til punktskrift, Blommebræt

Grundfigur til punktskrift udført i lyst træ. Str. 1250 mm x 850 mm. Med 6 runde kugleformede brikker til at stikke ned i selve træklodsen. Grundfiguren kan derfor ændres med de 6 små træbrikker så man på den måde kan udføre de forskellige bogstaver. Det er brugt som en indlæring til at kunne genkende de forskellige bogstaver fra hinanden.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Benefon Track

Benefon Track

GSM/GPS mobiltelefon der kan spores. Ved en opringning til telefonen sendes positionen til vagtcentralen. Ved tryk på telefonens nødkaldeknap ringes automatisk til vagtcentralen, som modtager info. om position. Velegnet til kørestolsbrugere, brugere der ikke kan finde hjem, som overfaldsalarm mm.. Virker i Europa, forudsat at der er mobildækning.

Føj til huskeliste

FLT Alarmer ApS
Fjordparken 36
5800 Nyborg

Lydaktiveret kald

Lydaktiveret kald

Til aktivering af alarm ved lyd. Mulighed for at indstille hvor højt der skal tales/råbes før der afgives alarm.

Føj til huskeliste

Teleteknik og ID-Care A/S
Navervej 16b
7451 Sunds

Epilepsialarm EPI2000

Epilepsialarm med modtager fra RX2000-serien. Giver alarm ved de rystelser, der er karakteristiske ved epilepsi og krampeanfald. Anbringes hængende frit i en snor under sengen på det sted, hvor rystelserne er kraftigst. Indstilling sker ved hjælp af to trykknapper på forsiden. Har indbygget batterialarm.

Føj til huskeliste

Teleteknik og ID-Care A/S
Navervej 16b
7451 Sunds

Bogstøtte

Bogstøtte

Læsestativ i træ, kan indstilles i fire forskellige vinkler. Selve pladen er 41 cm bred, 28 cm høj, og stopkanten er 3 cm. Anvendes til store og små bøger, samt diverse blade og magasiner.

Føj til huskeliste