Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Time Timer med Magneter

Time Timer med Magneter

Time Timer nu med magnetisk bagflade, der gør uret perfekt til whiteboardet i skolen eller institutionen. Uret kan også stå selv eller hænge på væggen.

Føj til huskeliste
Time Timer Armbåndsur Barn

Time Timer Armbåndsur Barn

Til brugere med særlige behov, som fx ADHD eller Autisme m.v. Uret giver dig mulighed for at have Time Timeren lige ved hånden hele tiden. Der medfølger en dansk og let forståelig manual. Uret er også velegnet til at håndtere medicin-indtag, da man kan indstille en alarm der gentages fx hver 4. time. Findes i blå og pink.

Føj til huskeliste
Time Timer Lille

Time Timer Lille

Time Timer Lille Limegrøn er perfekt til individuelt brug i fx skolen eller institutionen. Findes i Turkisblå, Sort og Limegrøn. Fungerer, som et nedtællingsur, forskellen er dog at du med Time Timer visuelt ser tiden gå.
Varenummer: JAC5037
Størrelse: 7,5 x 7,5 cm

Føj til huskeliste
Time Timer PLUS 60 min Hvid

Time Timer PLUS 60 min Hvid

Til undervisning i institution eller i SFO, kan også benyttes til individuelt brug. Via knappen i midten af uret sættes den røde skive til det ønskede interval. Herefter kan du visuelt se tiden gå. Det giver brugeren en bedre fornemmelse af tiden og gør skift mellem aktiviteter lettere. Størrelse: 14x18 cm. Audio Signal, Lydløs drift (tikker ikke).

Føj til huskeliste
Time Timer MOD

Time Timer MOD

Time Timer MOD er perfekt til individuelt brug. Sæt den røde skive på det ønskede interval og se tiden visuelt gå.

Føj til huskeliste
Time Timer TWIST

Time Timer TWIST

Time Timer Twist er et af de mindste og billigste Time Timer ure du kan få. Det er i modsætning til de andre ure digitalt og med magnetisk bagside. Urets størrelse er 8,5 cm i diameter og 2,3 cm i dybden. 90 minutter timer. Tiden vises også digitalt.

Føj til huskeliste
Time Timer PLUS 120 min

Time Timer PLUS 120 min

Et Time Timer ur viser tiden visuelt og gør det nemere for børn eller andre brugere med særlige behov at relatere til tid og konceptet heraf. Størrelse 14x18cm, uret er lydløst og tikker ikke. Modellen findes også med intervaller 5, 20 og 60 minutter.

Føj til huskeliste
Time Timer PLUS 20 min

Time Timer PLUS 20 min

Time Timer PLUS 20 min er perfekt til dig der har brug for intervaller, som 5, 10, 15 eller 20 min. Uret kan bruges i klasseværelset, i institutionen eller til personligt brug. Uret viser via den lyseblå skive hvor lang tid der er tilbage af tiden, og du ser på den måde visuelt tiden gå.

Føj til huskeliste
Time Timer PLUS 5 min

Time Timer PLUS 5 min

Time Timer PLUS 5 minutter er specielt god til dig, der har brug for små visuelle intervaller. Fx til en tænkepause, vælgepause, børste tænder osv. Størrelse 14x18cm, Lydløs drift (tikker ikke). Modellen findes også i andre intervaller som 20 min, 60 min og 120 min.

Føj til huskeliste
Min Egen Hoveddør

Min Egen Hoveddør

Fotostat af en personlig hoveddør som påklistres lejlighedsdøren ind til beboerens egen bolig, en tydelig markering af gang- eller fællesdøre i bofællesskaber, dør- og andre skilte og vægfotostater. Med et personligt billede, eller motiv valgt i vort katalog. Materiale er hårdfør overfor stød, rengøres let og overholder krav til brandsikkerhed.

Føj til huskeliste

Min Egen Hoveddør, C/O Eden Denmark ApS
Bøjdenvej 27
5800 Nyborg