Filterbriller

Lysfiltre monteret i et brillestel.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



SCHWEIZER Proshiels Wrap-Around

SCHWEIZER Proshiels Wrap-Around

Filterbrille, Wrap-Around med PC filterglas i sort mat polycarbonat brillestel, str. 61-17. Leveres i
C1, 450, C500 og 511 i kombination med og uden Grå 60. Blockere for det farlige kortbølgede blå lys.

Føj til huskeliste
Roxor Filterbriller

Roxor Filterbriller

Den patenterede Roxor linsen er videnskabeligt udviklet til at reducere genskin og reducere træthed i øjnene samtidig med at kontrasten øges. Roxor´s linser repræsenterer den tredje generation af polariseret linser med overlegen optiske egenskaber, 100 UV-beskyttelse og anti-reflekterende coating.

Føj til huskeliste
MaxProtect

MaxProtect

En serie fit-over-briller til en fornuftig pris, med filterglas som dels blokerer for det mest kortbølgede, blå og violette lys, og dels dæmper det øvrige lys med enten 65, 75 eller 85. Alle MaxProtect-stel har små sideruder i begge sider, så det generende lys ikke kan smutte igennem fra siderne som ved mange almindelige sol- og filterbriller.

Føj til huskeliste