Elektroniske briller

Elektroniske synsforstærkere med integreret skærme, som viser en justeret gengivelse af omgivelserne i form af fx forstørrelse, kontrast- og farveoptimering eller fokuseringsudsnit.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Nattebrille

Nattebrille

Lysforstærkende, elektroniske briller, som giver et velbelyst overblik over områder, hvor man ikke kan afhjælpe evt. synsproblemer med rigeligt lys. Et effektivt middel mod natteblindhed og tunnelsyn (f.eks. som følge af retinitis pigmentosa)

Føj til huskeliste
AceSight

AceSight

Hovedbårent elektronisk forstørrelsesapparat med trådløst betjeningspanel. Giver fra 1 til 16 ganges forstørrelse med en opløsning på 2340 x 1080 pixels, helt uden forsinkelse. Oplades på mindre end 1 time, og fungerer i 2-3 timer på en fuld opladning. Vejer 460 gram og bliver ikke varm under brug.

Føj til huskeliste