Billedforstørrende videosystemer (CCTV)

Elektronisk udstyr, som viser en forstørrelse af fx en tekst eller et billede ved hjælp af et videokamera. Herunder hører kameraer, kontrolenheder, monitorer og digitale videosystemer.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedONYX XL

ONYX XL

Det er et yderst simpelt og praktisk apparat som lader dig bringe dit CCTV med dig hvor end du går. Enheden består af en skærm, en stander og et kamera i ét. Den medfølgende fjernbetjeningen giver dig fuld kontrol over zoom, kontraster og diverse indstillinger.

Føj til huskeliste
Snow 10 Pro

Snow 10 Pro

Højtlæsning af hel tekstside med OCR. Indbyggede ledelinjer og afblændings-gardiner. Musikafspiller til MP3-filer. Berøringsfølsom skærm.

Føj til huskeliste
RUBY 7 HD elektronisk lup

RUBY 7 HD elektronisk lup

RUBY 7 HD er en håndholdt elektronisk forstørrelseslup. Den er yderst enkelt at benytte - fronten består af en stor 7 tommer LCD skærm med tre knapper på venstre side og fire knapper på højre. Du kan hurtigt og nemt skifte mellem de 20 forskellige kontraster, forstørre billedet og fryse det. RUBY 7 HD er unik.

Føj til huskeliste
TOPAZ PHD

TOPAZ PHD

Et helt nyt bærbart CCTV TOPAZ PHD bringer mange fantastiske og funktionelle muligheder med sig - kontraster, frys af billede, selvportræts kamera og så videre. Ikke nok med det, så er det yderst bærbart Med den medfølgende taske kan du tage enheden med dig overalt. Byd velkommen til TOPAZ PHD

Føj til huskeliste
Amigo HD

Amigo HD

Praktisk og kompakt CCTV/forstørrelsesapparat i lommeformat, med masser af muligheder for kontrastforstærkning, fastholdelse/lagring af stillbilleder, samt ur/kalender.

Føj til huskeliste
Pebble 4.3 HD

Pebble 4.3 HD

Ikke alene er den nye Pebble med HD skærm - der er 19 nye og
forbedrede funktioner, bla. High definition 720p kamera hvilket giver mere naturlig farvegengivelse, en større grad af skarphed og fokus, skarpere billeddetaljer, øget dynamik, højere opløsning og mindre pixelering, 3x mere pixeltæthed end den nuværende Pebble

Føj til huskeliste
RUBY XL HD elektronisk lup

RUBY XL HD elektronisk lup

Den elektroniske lommeforstørrelse i HD - RUBY XL HD leverer et fantastisk flot billede og et minimalt slør giver en glat billede overgang. Når din almindelige lup ikke er nok eller du har brug for kontraster til at løse dagens opgaver, så er RUBY XL HD helt essentiel.

Føj til huskeliste
CCTV Bord

CCTV Bord

Dette bord er perfekt til dit Topaz CCTV. Du kan nemt flytte rundt på det via hjulene, du kan justere højden alt efter hvad der passer bedst, og selvfølgelig kan hjulene låses så det ikke smutter fra dig. Dertil får du en ekstra plade du kan trække ud i hver side, så du får ekstra bordplads, hvis det skulle blive nødvendigt. Super praktisk

Føj til huskeliste
Merlin Elite

Merlin Elite

Merlin Elite er et læseapparat (CCTV), med både HD og tekst-til-tale (OCR). High definition farve og kontrast giver et smukt, krystalklart billede og levende farver. Merlin Elites unikke design giver et bredt synsfelt og viser mere tekst på skærmen. Oplev glæden ved læsning med vores nye tekst-til-tale-funktion.

Føj til huskeliste
TOPAZ XL FHD

TOPAZ XL FHD

TOPAZ CCTV fra Freedom Scientific er et yderst fantastisk apparat. Det har samlet alle de bedste funktioner som gør det nemt for dig at forstørre dine billeder og tekster op. Du har en arbejdshøjde under kameraet på 21 cm og et fantastisk billede der ikke har slør efter sig. Topaz CCTVet står fast på bordet og du ændre nemt på skærmplaceringen.

Føj til huskeliste