Håndholdte billedforstørrende videosystemer med integreret skærm (CCTV)

Bærbare apparater med en skærmstørrelse på max 13,5", og som har eller kan klappes sammen til fladt format.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
 info
Det længste mål
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 1 cm)
kg (± 1 kg)
 info
Måles diagonalt
" (± 2 ")
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Snow 10 Pro

Snow 10 Pro

Højtlæsning af hel tekstside med OCR. Indbyggede ledelinjer og afblændings-gardiner. Musikafspiller til MP3-filer. Berøringsfølsom skærm.

Føj til huskeliste
RUBY 7 HD elektronisk lup

RUBY 7 HD elektronisk lup

RUBY 7 HD er en håndholdt elektronisk forstørrelseslup. Den er enkel at benytte - fronten består af en stor 7 tommer LCD skærm med tre knapper på venstre side og fire knapper på højre. Du kan hurtigt og nemt skifte mellem de 20 forskellige kontraster, forstørre billedet og fryse det.

Føj til huskeliste
Amigo HD

Amigo HD

Praktisk og kompakt CCTV/forstørrelsesapparat i lommeformat, med masser af muligheder for kontrastforstærkning, fastholdelse/lagring af stillbilleder, samt ur/kalender.

Føj til huskeliste
Pebble 4.3 HD

Pebble 4.3 HD

Ikke alene er den nye Pebble med HD skærm - der er 19 nye og
forbedrede funktioner, bla. High definition 720p kamera hvilket giver mere naturlig farvegengivelse, en større grad af skarphed og fokus, skarpere billeddetaljer, øget dynamik, højere opløsning og mindre pixelering, 3x mere pixeltæthed end den nuværende Pebble

Føj til huskeliste
RUBY XL HD elektronisk lup

RUBY XL HD elektronisk lup

Den elektroniske lommeforstørrelse i HD - RUBY XL HD leverer et billede og et minimalt slør giver en glat billede overgang. Når din almindelige lup ikke er nok eller du har brug for kontraster til at løse dagens opgaver, så er RUBY XL HD helt essentiel.

Føj til huskeliste
SMARTLUX DIGITAL

SMARTLUX DIGITAL

Ny forbedret SMARTLUX DIGITAL. Kontrastfarver: 14 varianter. Fotofunktion. Foto hukommelse: 20 stk.
Video output: HDMI. Nu med Blue light filter og flere funktioner.

Føj til huskeliste
Luna

Luna

Elektronisk lup med fra 2 til 19x forstørrelse i fuld HD-opløsning på 8-tommer skærm. Lagerplads til 200 fastfrosne billeder. 10 kontrastforstærkende farvetilstande. Ledelinjer og afblændingsgardiner.

Føj til huskeliste
iVision Elektroniske lupper

iVision Elektroniske lupper

Vores iVision serie består af tre elektroniske forstørrelseslupper. I serien finder du elektroniske lupper i tre forskellige størrelser, med mange forskellige funktioner. Blandt andet kan du ændre på kontraster, justere på forstørrelsesniveauet og fryse et billede fast for at se nærmere på informationen.

Føj til huskeliste
visolux DIGITAL XL FHD

visolux DIGITAL XL FHD

visolux DIGITAL nu også i 12-tommer. visolux DIGITAL XL FHD kombinerer moderne og brugervenlige funktioner, ergonomisk design, intuitiv brugervenlighed og et fornuftigt udvalg af funktioner. Bredt synsfelt og ægte farve reproduktion. Kan også bruges som skærmlæser.

Føj til huskeliste
Exploré

Exploré

Exploré Serien er en serie af elektroniske, håndholdte lupper - produceret af canadiske HumanWare Inc. Exploré Serien består af to produkter - Exploré 5 og Exploré 8, og de mest markante forskelle er skærmstørrelsen. Fælles for dem begge er, at de er utrolig brugervenlige og har en rigtig god kvalitet, både visuelt og design.

Føj til huskeliste