Håndholdte billedforstørrende videosystemer med integreret skærm (CCTV)

Bærbare apparater med en skærmstørrelse på max 13,5", og som har eller kan klappes sammen til fladt format.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
 info
Det længste mål
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 1 cm)
kg (± 1 kg)
 info
Måles diagonalt
" (± 2 ")
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Visio Book HD

Visio Book HD

Visio Book HD er et let sammenklappeligt mobilt HD læseapparat med batteri og afstandskamera, der blot fylder og vejer som en bærbar computer når du har det med. Mulighed for at vende kameraet for at kigge ud i lokalet f.eks. på tavlen eller en præsentation. Visio Book HD har indbygget genopladeligt batteri til mere end 4 timers brug.

Føj til huskeliste

ITECH ApS
Lottenborgvej 24
2800 Kgs. Lyngby

RUBY 7 HD elektronisk lup

RUBY 7 HD elektronisk lup

RUBY 7 HD er en håndholdt elektronisk forstørrelseslup. Den er enkel at benytte - fronten består af en stor 7 tommer LCD skærm med tre knapper på venstre side og fire knapper på højre. Du kan hurtigt og nemt skifte mellem de 20 forskellige kontraster, forstørre billedet og fryse det.

Føj til huskeliste
Amigo HD

Amigo HD

Praktisk og kompakt CCTV/forstørrelsesapparat i lommeformat, med masser af muligheder for kontrastforstærkning, fastholdelse/lagring af stillbilleder, samt ur/kalender.

Føj til huskeliste
RUBY XL HD elektronisk lup

RUBY XL HD elektronisk lup

Den elektroniske lommeforstørrelse i HD - RUBY XL HD leverer et billede og et minimalt slør giver en glat billede overgang. Når din almindelige lup ikke er nok eller du har brug for kontraster til at løse dagens opgaver, så er RUBY XL HD helt essentiel.

Føj til huskeliste
RUBY 10

RUBY 10

Elektronisk forstørrelse med en ti tommer stor skærm. Produceret af Freedom Scientific Inc. RUBY 10 findes i to udgaver, RUBY 10 og RUBY 10 OCR. Begge enheder tilbyder god forstørrelse i en solid kvalitet, med mange forskellige kontraster og funktioner. RUBY 10 OCR læser trykt tekst højt.

Føj til huskeliste
iVision Elektroniske lupper

iVision Elektroniske lupper

Vores iVision serie består af tre elektroniske forstørrelseslupper. I serien finder du elektroniske lupper i tre forskellige størrelser, med mange forskellige funktioner. Blandt andet kan du ændre på kontraster, justere på forstørrelsesniveauet og fryse et billede fast for at se nærmere på informationen.

Føj til huskeliste
Exploré

Exploré

Exploré Serien er en serie af elektroniske, håndholdte lupper - produceret af canadiske HumanWare Inc. Exploré Serien består af tre forskellige enheder - Exploré 5, Exploré 8 samt Exploré 12, og de mest markante forskelle er skærmstørrelsen. Fælles for dem er, at de er utrolig brugervenlige og har en rigtig god kvalitet, både visuelt og design.

Føj til huskeliste
Clover

Clover

Elektroniske forstørrelsesapparater med op til 10 tommer stor skærm, og indtil 16 x forstørrelse. Kontrasforbedrende farvetilstande, ledelinjer og afblændingsgardiner, og mulighed for fastfrysning af billeder. Indbygget læse-lys og udfældelig støttefod.

Føj til huskeliste
RUBY HD elektronisk lup

RUBY HD elektronisk lup

Elektronisk lup med en skærmstørrelse på 4,3 tommer. Den har læselinjer, masker og kan gemme 80 billeder, som kan overføres til PC.

Føj til huskeliste
Maxlupe 5

Maxlupe 5

MAXLUPE 5 er et lille og kompakt transportabelt læsesystem.
Vejer kun 730 gr.
Forstørrelse fra x2.7-x20.
Med indbygget skrive-stativ.

Føj til huskeliste