Forstørrelsesprogrammer

Software til forstørrelse af elementer i brugergrænsefladen, der kan indeholde faciliteter, fx til valg af farver og fokusteknikker. Software til outputenheder, se 22 39 12.

Filtrér på detaljer

    
    
    
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



SuperNova Forstørrelse & Tale

SuperNova Forstørrelse & Tale

SuperNova Forstørrelse & Tale tilbyder de samme funktioner som SuperNova Forstørrelse men også talesyntese. SuperNova Forstørrelse & Tale indeholder TTS Vocalizer voices Magnus, Sara og Kate (UK). SuperNova Forstørrelse & Tale kan også kombineres med Infovox.

Føj til huskeliste

LVI Danmark ApS
Hørkær 24, st. tv
2730 Herlev

SuperNova Forstørrelse

SuperNova Forstørrelse

SuperNova Forstørrelse gør det muligt for dig at forstørre skærmbilledet i Windows. Forstørrelsen er 1,2 - 64x. Det valgte forstørrelsesniveauer følger automatisk musen, når du flytter markøren, mens du skriver og andre typer af Windows-fokus, når de ændres.

Føj til huskeliste

LVI Danmark ApS
Hørkær 24, st. tv
2730 Herlev