Apparater til optagelse og afspilning af lyd i digitale formater

Apparater til optagelse og/eller afspilning af lyd i digitale formater, fx lydbøger, musik og notater.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
 info
Taster med forstørrede bogstaver/tegn eller kraftig kontrast
    
    
    
    
    
    
timer
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Victor Stratus

Victor Stratus

Victor Reader Stratus fortsætter arven fra HumanWares 13-årige historie med at udvikle enkle, brugervenlige audio bog afspiller. Victor Reader Stratus kommer i et nyt look, der er mindre og lettere og med bedre lyd. I modsætning til den tidligere generation, spiller Stratus multimedie bøger og musik fra CDer, SD-kort og USB flash-drev.

Føj til huskeliste
Victor Stratus 12M

Victor Stratus 12M

VictorReader Stratus 12M er en mere avanceret DAISY-afspiller som giver dig flere muligheder, blandt andet brug af SD-kort og USB Flashdrev, foruden afspilning af dine CDer. Det numeriske tastatur giver dig navigeringsmuligheder ud over det sædvanlige, og ellers får du de samme muligheder som ved Stratus 4.

Føj til huskeliste
Victor Stratus 4

Victor Stratus 4

Simpel og let DAISY-afspiller. Stratus 4 giver enhver muligheden for at høre DAISY-bøger på en enkel og behagelig måde. Du får en afspiller med de gængse muligheder, som tilmed har en fantastisk lyd.

Føj til huskeliste
PlexTalk Pocket Linio

PlexTalk Pocket Linio

PlexTalks opdaterede Pocket har fået navnet Linio. Den fine DAISY-afspiller og diktafon har en lækker størrelse og et mærkbart tastatur. Du får alle de gængse muligheder man har med DAISY-formatet. Enheden har indbygget trådløst netværk (WiFi), så den er fremtidssikret når muligheden for at downloade bøger bliver til virkelighed.

Føj til huskeliste
Victor Stream II

Victor Stream II

Victor Stream er blevet redesignet og forbedret. Den er mere ergonomisk, har bedre lyd og en flot syntetisk dansk tale. Den nyeste udgave af Victor Stream er i den grad fremtidssikret.

Føj til huskeliste
Milestone 312 Ace

Milestone 312 Ace

Med Milestone 312 Ace optager du nemt egne notater og afspiller dine DAISY Lydbøger. Du kan afspille tekstfiler og musikfiler nemt og hurtigt. Denne enhed hjælper dig godt på vej. Dette er den mest avancerede Milestone i serien, som giver dig langt de fleste muligheder.

Føj til huskeliste
Milestone 212 Ace

Milestone 212 Ace

Den samme Milestone 212 som du kender den, bare i en opgraderet og forbedret udgave. Denne nye Ace version byder på en intern hukommelse på hele tre gange så meget som den forrige, nemlig på hele 2,5 GB, den er gjort hurtigere og mere stabil og så er Ace enheden også mere modstandsdygtig overfor blandt andet fugt. 212 Ace overtager fra 212.

Føj til huskeliste
Milestone 112 Ace Clock

Milestone 112 Ace Clock

Bones har fuldendt Milestone-serien med denne 112-enhed, som nu er blevet endnu bedre. Den opgraderet Milestone 112 Ace byder på flere muligheder end den forrige model. Det er stadig et fuldblods notatapparat, men nu får du mere hukommelse, mere batteritid og urfunktion.

Føj til huskeliste
PlexTalk PTN2

PlexTalk PTN2

PlexTalk PTN2 er en DAISY-afspiller beregnet til afspilning af CDer, SD-kort og fra et USB Flashdrev. Du kan nemt og intuitivt navigere rundt og finde det medie du ønsker at afspille. Ved CD-afspilninig skubbes CDen nænsomt ind og du kan starte afspilningen.

Føj til huskeliste
Milestone 312 Ace

Milestone 312 Ace

Med Milestone 312 Ace optager du nemt egne notater og afspiller dine DAISY Lydbøger. Du får et væld af funktioner, hele 12 GB indbygget hukommelse og tekst-til-tale modul. Milestone 312 Ace er ligeledes forberedt til senere at kunne udbygges med trådløst internet.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup