Apparater til optagelse og afspilning af lyd i digitale formater

Apparater til optagelse og/eller afspilning af lyd i digitale formater, fx lydbøger, musik og notater.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
 info
Taster med forstørrede bogstaver/tegn eller kraftig kontrast
    
    
    
    
    
    
timer
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Victor Stratus

Victor Stratus

Victor Reader Stratus fortsætter arven fra HumanWares 13-årige historie med at udvikle enkle, brugervenlige audio bog afspiller. Victor Reader Stratus kommer i et nyt look, der er mindre og lettere og med bedre lyd. I modsætning til den tidligere generation, spiller Stratus multimedie bøger og musik fra CDer, SD-kort og USB flash-drev.

Føj til huskeliste
Victor Reader Stratus

Victor Reader Stratus

Victor Reader Stratus er uden tvivl den mest populære serie af lydbogsafspillere på markedet til struktureret læsning. Med en meget brugervenlig opbygning og en uovertruffen lyd, henvender den sig til personer i alle aldre. Lydbogsafspillerne har store taktile knapper med god mellemrum for nem betjening.

Føj til huskeliste

MyEyes
Kronhjorten 13
9530 Støvring

Victor Stream II

Victor Stream II

Victor Stream er blevet redesignet og forbedret. Den er mere ergonomisk, har bedre lyd og en flot syntetisk dansk tale. Den nyeste udgave af Victor Stream er i den grad fremtidssikret.

Føj til huskeliste
Victor Reader Stratus

Victor Reader Stratus

Victor Reader Stratus er navnet på den absolut mest populære serie af DAISY Lydbogsafspillere. Victor Reader Stratus er serien af bordafspillere som er kendt som meget simple og gode lydbogsafspillere. Med store og taktile knapper med god mellemrum er en DAISY lydbogsafspiller fra Victor Reader Stratus serien det bedste valg for de fleste.

Føj til huskeliste
Milestone 112 ACE

Milestone 112 ACE

Milestone 112 ACE er en lille håndholdt notatoptager med taktile taster. Den indbyggede hukommelse giver op til 80 timers optagelser. Den er nem at betjene og du kan nemt og hurtigt indtale en besked, telefonnummer, indkøbsseddel osv. Den har USB port til overførsel af data til PC. Udgaven fås også med taktile taster i forskellige farver.

Føj til huskeliste

MyEyes
Kronhjorten 13
9530 Støvring

WebBox

WebBox

WebBox: En simpel adgang til den digitale verden uden brug af pc.
Online meget enkelt betjent radio, som kan afspille og læse indhold fra internettet. Målgruppe: Synshæmmede, ordblinde samt folk der ønsker en simpel løsning.
Funktioner:
Online lydaviser
Læse lydbøger/EBøger online & offline
Læse informationer fra hjemmesider
Mange flere funktioner.

Føj til huskeliste
Milestone 312 Ace

Milestone 312 Ace

Med Milestone 312 Ace optager du nemt egne notater og afspiller dine DAISY Lydbøger. Du kan afspille tekstfiler og musikfiler nemt og hurtigt. Denne enhed hjælper dig godt på vej. Dette er den mest avancerede Milestone i serien, som giver dig langt de fleste muligheder.

Føj til huskeliste
Milestone 212 Ace

Milestone 212 Ace

Den samme Milestone 212 som du kender den, bare i en opgraderet og forbedret udgave. Denne nye Ace version byder på en intern hukommelse på hele tre gange så meget som den forrige, nemlig på hele 2,5 GB, den er gjort hurtigere og mere stabil og så er Ace enheden også mere modstandsdygtig overfor blandt andet fugt. 212 Ace overtager fra 212.

Føj til huskeliste
Milestone 112 Ace Clock

Milestone 112 Ace Clock

Bones har fuldendt Milestone-serien med denne 112-enhed, som nu er blevet endnu bedre. Den opgraderet Milestone 112 Ace byder på flere muligheder end den forrige model. Det er stadig et fuldblods notatapparat, men nu får du mere hukommelse, mere batteritid og urfunktion.

Føj til huskeliste
Milestone 312 Ace

Milestone 312 Ace

Med Milestone 312 Ace optager du nemt egne notater og afspiller dine DAISY Lydbøger. Du får et væld af funktioner, hele 12 GB indbygget hukommelse og tekst-til-tale modul. Milestone 312 Ace er ligeledes forberedt til senere at kunne udbygges med trådløst internet.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup