Hjælpemidler til nærkommunikation

Hjælpemidler til kommunikation mellem personer som befinder sig samme sted. Herunder hører hjælpemidler, som primært anvendes til nærkommunikation, men som også har mulighed for at understøtte fjernkommunikation. Hjælpemidler til fjernkommunikation, se 22 24. Hjælpemidler til stemmedannelse, se 22 09.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Boardmaker v. 6.0 USB stik

Boardmaker v. 6.0 USB stik

Boardmaker, et computerprogram der hjælper dig med at lave piktogrammer, symboler og billeder. Kan lave dine egne symboler, billeder eller piktogrammer, eller gøre brug af programmets mere end 4500 unikke symboler. Med den nye Boardmaker USB får du 7000 ekstra unikke symboler oveni, plus den også indeholder alle piktogrammer fra Adennum 2000-2012.

Føj til huskeliste
Fingerguide - Rolltalk Nova / Compact S6/S7

Fingerguide - Rolltalk Nova / Compact S6/S7

Fingerguiden anvendes når brugeren er motorisk udfordret, da den muliggør at føle sig frem til et specifikt felt på skærmen uden at fejlaktivere andre felter. Fingerguiden monteres på tablettens ramme og er ikke klæbet på skærmarealet. Dette hindrer risikoen for skader på skærmen når fingerguiden afmonteres. Designet til Rolltalk Nova/Compact S6/S7

Føj til huskeliste
Robert, din nye høreassistent

Robert, din nye høreassistent

Robert virker på alle iPhone og Android mobil telefoner. Robert erstatter tale med tekst, så den døvblevne eller svært hørehæmmede på sin telefonskærm læser, hvad der bliver sagt til ham/hende, og svarer helt normalt. Det sker indenfor få sekunder og vil opleves som simultant. Pris og flere oplysninger findes her og på hjemmesiden.

Føj til huskeliste
OnScreenCommunicator

OnScreenCommunicator

OnScreenCommunicator er et kommunikationsprogram som er specielt udviklet til mennesker, hvis evne til at kommunikere er blevet betydeligt begrænset grundet sygdom. Det windows-baserede computerprogram understøtter symbol- og tekstbaseret kommunikation. Programmet kan vise et sprog og imens tale et andet og kan oversætte mellem mere end 25 sprog.

Føj til huskeliste

Teknologi i Praksis
MarselisborgCentret, P. P. Ørumsgade 9-11, Bygning 3, 1.sal
8000 Århus C.

Allora II

Allora II

Allora II er en tekstmaskine med talesyntese og indbygget mulighed for sms funktion og omverdenskontrol. Den har en aftagelig skærm som modtageren kan gå rundt med - det giver en kommunikation som minder mere om en almindelig samtale i dagligdagen.

Føj til huskeliste

ASK
Lykkesholms Allé 30 A
1902 Frederiksberg

SW Talker trådløs

SW Talker trådløs

SW har to minutters optagetid, god lydkvalitet,nem aktivering.
Ledningstilsluttet/trådløs forbindelse til fx legetøj og kan aktivere to stk. legetøj/apparater samtidig. Optag f.eks. tallene 1-6, og SW TALKER bliver til en talende terning. Alsidig funktion med 4 forskellige beskedtilstande.

Føj til huskeliste

Jadea
Frederiksborgvej 5, baghuset st.
3450 Allerød

Boardmaker v. 6.0

Boardmaker v. 6.0

Boardmaker er det mest brugte program blandt terapeuter og speciallærere til at designe og oprette symbolbaseret materiale og kommunikationstavler. Boardmaker er et tegneprogram kombineret med en grafisk database med mere end 4500 billeder eller PCS. Boardmaker er rygraden i programfamilien alle dele af Boardmaker finder du også BM med SDP.

Føj til huskeliste

AB Handic Help
Maglebjergvej 8, Lundtofte
2800 Kongens Lyngby

Clicker 4

Clicker 4

Kombineret skærmtastatur og kommunikationsprogram. Skærmtastaturet har et antal felter, som kan defineres til at indeholde sætninger, ord, enkelte bogstaver, lyd, billeder, museklik m.v. Indholdet af felterne kan sendes til et hvilket som helst program fx. Clicker Writer. Mulighed for at benytte både digitaliseret og syntestisk tale.

Føj til huskeliste
Grid 3

Grid 3

Komplet AAC software til symbol- og tekst kommunikation, omverdenkontrol, interaktiv læring. Til alle AAC brugere.
Til enhver betjening - touch, øjenstyring, kontakt, hovedmus mm. Udvikler læsefærdigheder. Tilgængelige apps tillader at surfe på nettet, bruge sociale medier mv. Let tilpasning. Til computer/tablet m. Windows 7 SP1, 8 eller 10.


Føj til huskeliste
Piktogram/symbolark

Piktogram/symbolark

Med Robust pictogram ark kan du nemt, og på en overskuelig måde, visualisere hvad dagen og ugen bringer. Med Robust ugeplaner og tavler, monteret med vores pictogrammer, kan alle hele tiden følge med i hvad der skal ske. Det gør at alle kan slappe mere af, og nemmere kan overskue tiden der kommer.

Føj til huskeliste

Robust Hjælpemidler ApS
Østergade 27
6510 Gram