Skrivebaserede samtaleapparater

Skrivebaserede samtaleapparater med tastatur. Output på display, som tale eller print.

Filtrér på detaljer

    
    
g
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.LightWriter SL50

LightWriter SL50

Lightwriter er en komplet tale/skrivemaskine, designet specifikt til kommunikation. Der er masser af nyttige funktioner, der kan brugertilpasses, og som hjælper med at kommunikere med dine omgivelser.
Lightwriter SL50 gør det muligt at sende samt modtage SMS og telefonopkald via Bluetoothforbindelse til din mobiltelefon (Android).

Føj til huskeliste
Lightwriter SL40 Connect

Lightwriter SL40 Connect

Lightwriter SL40 Connect er et kompakt kommunikationsværktøj, der kan kommunikere gennem ansigt-til-ansigt kommunikation, sms beskeder og opkald. Brug den enten derhjemme eller på farten. Back-up kan overføres til en PC, så sætninger, ord eller vendinger kan gemmes.

Føj til huskeliste
LightWriter SL40

LightWriter SL40

En bærbar tale/skrivemaskine af høj kvalitet og med god lyd. Den hjælper borgeren til at kommunikere og kontrollere sine omgivelser. Indeholder alle funktioner man kan forvente af et moderne kommunikationsværktøj. Vises i 2 displays én til borgeren og én til personen, der kommunikeres med. Vælg mellem mande eller kvindestemme.

Føj til huskeliste
Allora II

Allora II

Allora II er en tekstmaskine med talesyntese og indbygget mulighed for sms funktion og omverdenskontrol. Den har en aftagelig skærm som modtageren kan gå rundt med - det giver en kommunikation som minder mere om en almindelig samtale i dagligdagen.

Føj til huskeliste

ASK
Lykkesholms Allé 30 A
1902 Frederiksberg