Symbolbaseret kommunikationssoftware

Programmer, som tilretter computer, tablet eller smartphone til et kommunikationshjælpemiddel med symboler i brugergrænsefladen og med et output i form af tale, skrift eller symboler. Bogstav- og symbolsæt samt bogstav- og symboltavler, se 22 21 03.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.The Grid 2, single user

The Grid 2, single user

Grid2 er programmet til din pc, hvor du kan redigere og oprette nye kommunikationstavler til GridPlayer. Du kan også vælge at anvende Grid2 som dit kommunikationsprogram. Du kan vælge et stort felt eller så mange felter du har lyst til. Du kan indtale selv eller bruge de danske syntetiske stemmer. Hvert felt kan programmeres som du ønsker det.

Føj til huskeliste

AB Handic Help
Maglebjergvej 8, Lundtofte
2800 Kongens Lyngby

Speaking Dynamically Pro

Speaking Dynamically Pro

Speaking Dynamically giver dig mulighed for at udvikle de statiske Boardmakertavler til et interaktivt indlærings- og kommunikationsværktøj. Du kan få tale på symbolerne, høre beskeder som I selv optager, og udføre mange handlinger. Du kan skabe interaktive bøger, opgaver, skemaer, instruktioner, kommunikere, spil mm. Talesyntese Nana fra Realspeak

Føj til huskeliste

AB Handic Help
Maglebjergvej 8, Lundtofte
2800 Kongens Lyngby

Boardmaker USB Dansk v. 6

Boardmaker USB Dansk v. 6

Boardmaker USB v. 6 er det mest populære indlæringssoftware blandt speciallærere, talepædagoger og paraprofesionelle.
Med Boardmaker USB v. 6 kan du skabe spændende trykte materialer som kommunikationstavler, sociale handlingssekvenser, visuelle skemaer og tidsplaner gennem mere end 11.000 billedsymboler (PCS) og over 350 printklare templates.

Føj til huskeliste
Speaking Dynamically Pro

Speaking Dynamically Pro

Et kommunikationsprogram og sprogtrænings-/-opbyggende program til brug ved kommunikation i.f.m. alternativ el. støttet kommunikationsudstyr. Med tale gennem forudindtalt lyd eller syntetisk tale, ved aktivering af forud konstruerede tavler med billedmateriale, tekst, eller via skærmtastatur. Kan selv kombinere tale/handling med symbol/tekst.

Føj til huskeliste
IBG - Interaktiv Borgerguide

IBG - Interaktiv Borgerguide

IBG er en interaktiv kommunikationsplatform til mennesker med særligt behov for brugervenlige og sociale it-løsninger. Brugerne tilgår IBG via den mobile IBG App og store touchskærme placeret centralt i fællesområder, der giver adgang til dagligdagens informationer, ressourcer og aktiviteter på en overskuelig og aktiverende måde.

Føj til huskeliste

IBG ProReact
Carl Jacobsens Vej 16, opg. 6
2500 Valby

Phrase-it (Genlyd)

Phrase-it er et kommunikations- hjælpemiddel til mennesker med svære sproglige vanskeligheder, som f.eks. afasi. Derudover benyttes det til at reetablere forskellige sproglige færdigheder. Phrase-it giver en effektiv alternativ adgang til ord via de situationelle forbindelser, støttet af billeder, tale, tekst og annimationer.

Føj til huskeliste

Bliss til Boardmarker

Ca. 2.500 Bliss symboler i PSC format (Picture Communication Symbols) med mulighed for at søge på de enkelte tegningers navn. Symbolerne er navngivet på dansk. For at bruge BLISS symbolerne kræves programmet Boardmarker.

Føj til huskeliste

Mediamixer

Mediamixer er programmet, hvor du laver multimedie - projekter nemt og hurtigt. Programmet er meget brugervenligt og fleksibelt. Indsæt billeder, tekst, talebobler, video, animationer, hvor du vil. Du er ikke bundet af et bestemt layout. Du kan også indsætte og programmere knapper og hotspots. Indsæt baggrunde og sideskifteffekter.

Føj til huskeliste

Symbol for Windows

Programserien er designet til at understøtte kommunikation og indlæring af symboler. Giver brugeren adgang til ét eller flere symbolsprog. Programserien håndterer symbolsættene: PCS, Rebus, Bliss, Picture This og Piktogrammer. Hvert symbol er koblet med et begreb, som repræsenteres af et eller flere symboler eller billeder.

Føj til huskeliste

Konsulentfirmaet Palle Madsen
Næråparken 49
5792 Årslev