Mobiltelefoner

Mobiltelefoner, som er beregnet til trådløst kald via offentligt mobilnet.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
timer
timer
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Doro 731X

Doro 731X

Robust, klassisk mobiltelefon fra Doro, der kan holde til det meste du udsætter den for. Du får ekstra lang batterilevetid, nødkald, specialtilpassede apps og internetbrowser pakket ind i et hårdført ydre.

Føj til huskeliste
MiniVision 2

MiniVision 2

MiniVision 2 er en simpel mobiltelefon designet til ældre, blinde og svagtseende. Telefonen har store fysiske knapper, hvoraf en del er taktilt markeret, så det er let at lokalisere dem. Derudover har den en indbygget skærmlæser som læser alt tekst på skærmen. Det betyder også SMS beskeder, hvem der ringer med mere.

Føj til huskeliste
Geemarc klaptelefon til hørehæmmede

Geemarc klaptelefon til hørehæmmede

Klaptelefonen til dig der har nedsat hørelse og som gerne vil have en smart, lille og lommevenlig mobil med på farten, der giver dig høj og klar lyd. Mobiltelefonen har nødkald og kommer med danske menuer. Talende nummer id. Kompatibel med høreapparater. 3 hurtigkaldsknapper.

Føj til huskeliste
Nokia 2720 flip 4G klaptelefon

Nokia 2720 flip 4G klaptelefon

Smart Klaptelefon fra Nokia i sort med moderne opgraderinger som f.eks. Google Assistant, Nødknap, WhatsApp og Facebook. Mobiltelefonen har store knapper, der er nemme at anvende. Telefonen har en stor skærm, hvor det er muligt at indstille skriftstørrelsen til stor eller lille. Ikonerne kan vises som et gitter, en liste eller en af gangen.

Føj til huskeliste
Doro 6061 klaptelefon

Doro 6061 klaptelefon

Mobiltelefonen er udstyret med en tryghedsknap med Doros tryghedssoftware, Response by Doro. Response giver adgang til nødkald med gps lokation og fjernadgang til mobilens indstillinger. Doro 6061 er kompatibel med nødkaldsarmbåndet, Doro 3500. Telefonen er kompatibel med høreapparater og har en T4/M4 HAC klassificering

Føj til huskeliste
Doro 6621 klaptelefon

Doro 6621 klaptelefon

Klaptelefon med Doros nye tryghedsknap, Doro Response. Giver adgang til nødkald med gps lokation og fjernadgang til mobilens indstillinger. Mobilen er kompatibel med høreapparater med en T4/M4 HAC klassificering. Telefonen har en lydforstærkning på 35 dB og en ringestyrke på 83 dB(A) ved 1 meter. Kamera, e-mail, GPS og bluetooth.

Føj til huskeliste
Doro 6041 klaptelefon

Doro 6041 klaptelefon

Klaptelefon med tryghedsknap med Doro response software. Giver adgang til nødkald og fjernstyring af mobilen. Kompatibel med Doro 3500, nødkaldsarmbånd. Kompatibel med høreapparater med en T4/M4 HAC klassificering. Maks. lydforstærkning på 35 dB og maks ringestyrke på 75 dB(A) ved 1 meter.

Føj til huskeliste
Doro 5517 mobiltelefon

Doro 5517 mobiltelefon

Klassisk Doro kameratelefon med stor skærm, tryghedsknap og ekstra høj lyd. Kompatibel med Doro 3500, armbånd med nødkaldsknap. Er særligt god til ældre med nedsat hørelse, da den har en forstærkning af lyden på 35 dB, med tonekontrol, og en maks ringestyrke på 83 dB. Kompatibel med høreapparater med en T3/M3 HAC klassificering.

Føj til huskeliste
Doro 7031 mobiltelefon

Doro 7031 mobiltelefon

På bagsiden af Doro 7031 er der en tryghedsknap / nødkaldsknap, hvor der kan gemmes op til fem nød kontaktpersoner. Doro 7031 er kompatibel med nødkaldsarmbåndet Doro 3500. Kompatibel med høreapparater, T4/M4 HAC klassificering. Kommer med WhatsApp og Facebook præinstalleret.

Føj til huskeliste
Doro 540X mobiltelefon

Doro 540X mobiltelefon

Hårdfør mobiltelefon med IP67 klassificering, det betyder den er resistent overfor støv, vand og slag. Kan modstå vand på 1 meters dybde i 30 min. Kan tåle fald fra 1.2 meter mod hårde overflader. Har tryghedsknap til nødkald. Taletid på 11 timer og en standbytid på op til 466 timer.

Føj til huskeliste