Bordure som aflæses taktilt

Bordure med taktile punkter og visere. Kan have funktioner til påmindelse ved lyd, lys eller vibration, fx vækkeure. Inkluderer ikke bordure der primært aflæses visuelt eller auditivt, fx svagsynsure eller talende ure.

Filtrér på detaljer

 info
Mulighed for også at aflæse klokken visuelt
    
    
    
    
    
    
 info
Følbar markering, fx. forhøjede punkter.
    
    
(± 1 )
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Rejsevækkeur med punkt

Rejsevækkeur med punkt

Rejsevækkeur med punkt. Uret har hvid baggrund med selvlysende grønne tal.Uret har en klap som beskytter det når det ikke er i brug, og som bruges til at uret kan stå på bordet, når man bøjer den bagud. Uret måler i højden: 7,5cm og i bredden: 6,5cm.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Rejsevækkeur m. punkt, Kolless

Rejsevækkeur m. punkt, Kolless

Hvid urskive 65mm Ø med sorte tal. Tallene er 4 mm høje. Taktile punkter. Klappen hængslet kl. 6 og åbnes kl 12. Vækkeuret er ideel som rejseur.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Taktil-Time vækkeur med tydelige tal

Taktil-Time vækkeur med tydelige tal

Bord-vække ur for blinde og synshandicappede med mulighed for taktil aflæsning. Aftagelig afdækning af skiven. Tydelige hvide tal og hvide visere på sort baggrund. Belyst skive på knaptryk, samt Batteridrevet quartz værk.

Føj til huskeliste

HJÆLPEMIDLER FOR HANDICAPPEDE (HFH)
Grøndalsvej 8, Ulbjerg
8832 Skals