Nedtællingsure

Tidsmålere der angiver den resterende tid og evt. giver signal efter en given tid fx minuture og timeglas. Kan være udstyret med forstørret display, akustisk eller taktil aflæsning.

Filtrér på detaljer

    
    
    
 info
Skal forstås som taktil aflæsning af tiden
    
    
    
    
    
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedMEMO Timer

MEMO Timer

MEMO Timer er et værktøj, som passer til alle aldersgrupper, og som gør det lettere at forstå tid, fx hvor lang tid en aktivitet tager, eller hvornår en aktivitet skal starte. Denne MEMO Timer fås i 4 forskellige udgaver med forskellige intervaller. Kan både alarmere med lyd, lys og vibration. IP67 vandtæt, max 80 dB, anvender 2AA-batterier.

Føj til huskeliste
Nedtællingsure fra ABCLeg ApS

Nedtællingsure fra ABCLeg ApS

Time Timer er i alt sin enkelthed ure og hjælpemidler, der på en nem og overskuelig måde viser tiden. Dette er med andre ord et nedtællingsur, der i grafisk form viser, hvor meget tid der er tilbage af en afstemt rum tid. Time Timeren er et effektivt værktøj, der kan visualisere, hvor lang tid der er gået, og hvor lang tid der er tilbage.

Føj til huskeliste

ABCLEG
Bredballecenter 9
7120 Vejle Øst

Time Timer Armbåndsur Voksen

Time Timer Armbåndsur Voksen

Armbåndsuret er perfekt til dig, der vil have din Time Timer lige ved hånden. Uret har udover Time Timer funktionen også et almindeligt ur og en alarm.

Føj til huskeliste
Time Timer med Magneter

Time Timer med Magneter

Time Timer nu med magnetisk bagflade, der gør uret perfekt til whiteboardet i skolen eller institutionen. Uret kan også stå selv eller hænge på væggen.

Føj til huskeliste
Time Timer Armbåndsur Barn

Time Timer Armbåndsur Barn

Til brugere med særlige behov, som fx ADHD eller Autisme m.v. Uret giver dig mulighed for at have Time Timeren lige ved hånden hele tiden. Der medfølger en dansk og let forståelig manual. Uret er også velegnet til at håndtere medicin-indtag, da man kan indstille en alarm der gentages fx hver 4. time. Findes i blå og pink.

Føj til huskeliste
Time Timer Lille

Time Timer Lille

Time Timer Lille Limegrøn er perfekt til individuelt brug i fx skolen eller institutionen. Findes i Turkisblå, Sort og Limegrøn. Fungerer, som et nedtællingsur, forskellen er dog at du med Time Timer visuelt ser tiden gå.
Varenummer: JAC5037
Størrelse: 7,5 x 7,5 cm

Føj til huskeliste
Time Timer PLUS 60 min Hvid

Time Timer PLUS 60 min Hvid

Til undervisning i institution eller i SFO, kan også benyttes til individuelt brug. Via knappen i midten af uret sættes den røde skive til det ønskede interval. Herefter kan du visuelt se tiden gå. Det giver brugeren en bedre fornemmelse af tiden og gør skift mellem aktiviteter lettere. Størrelse: 14x18 cm. Audio Signal, Lydløs drift (tikker ikke).

Føj til huskeliste
Time Timer MOD

Time Timer MOD

Time Timer MOD er perfekt til individuelt brug. Sæt den røde skive på det ønskede interval og se tiden visuelt gå.

Føj til huskeliste
Time Timer TWIST

Time Timer TWIST

Time Timer Twist er et af de mindste og billigste Time Timer ure du kan få. Det er i modsætning til de andre ure digitalt og med magnetisk bagside. Urets størrelse er 8,5 cm i diameter og 2,3 cm i dybden. 90 minutter timer. Tiden vises også digitalt.

Føj til huskeliste
Time Timer PLUS 120 min

Time Timer PLUS 120 min

Et Time Timer ur viser tiden visuelt og gør det nemere for børn eller andre brugere med særlige behov at relatere til tid og konceptet heraf. Størrelse 14x18cm, uret er lydløst og tikker ikke. Modellen findes også med intervaller 5, 20 og 60 minutter.

Føj til huskeliste