Kalendere og tidsplaner som software

Programmer til computere, tablets, smartphones eller smartwatches til formidling af kalenderoplysninger og/eller med funktioner der oplyser brugeren om planlagte aktiviteter eller forløb i relation til bestemte tidspunkter.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Mobilize Me

Mobilize Me

Mobilize Me er et digitalt strukturværktøj til personer med kognitive udfordringer. Værktøjet fungerer på borgerens iPad, telefon eller computer. Der kan tilknyttes eksterne planlæggere (fx lærere og forældre), som laver en visuel struktur for borgeren vha. billeder, farver og tidsmarkører. Det skaber overblik og styrker borgerens selvstændighed.

Føj til huskeliste
PlaNet

PlaNet

PlaNet samler alle ressourcepersoner omkring borgeren med funktionsnedsættelse og understøtter en effektiv og koordineret indsats med visuel struktur, som følger borgeren på smartphones eller tablet pcer.
Ressourceteamet kan genbruge hinandens arbejde og præge strukturen på afstand til f.eks. borgerens eget hjem og skabe et mindre stressfyldt liv.

Føj til huskeliste
Tiimo - www.tiimoapp.com

Tiimo - www.tiimoapp.com

Tiimo er for alle med behov for struktur og visuel støtte i hverdagen og er et særligt anvendeligt redskab for børn, unge og voksne med kognitive udfordringer. Tiimo kombinerer kalender, tidsstyring, ikoner og påmindelser i én smart digital løsning og er et godt skridt på vejen til at mestre hverdagen.

Føj til huskeliste
HandiKalender

HandiKalender

Et enkelt tids og planlægningshjælpemiddel. Kalenderens unikke tids og påmindelsesfunktion giver overblik. Du får påmindelser, både når aktiviteterne starter og slutter. Du kan se, hvor lang tid der er til en aktivitet og hvor længe den varer. Kvartursprikker hjælper dig til visuelt at se tiden. Kan bruges både på Android og IOS.

Føj til huskeliste
Handi5 SW

Handi5 SW

Handi5 SW er en digital kalender og komplet hjælpemiddel, som giver overblik og husker dig på dine aktiviteter. Du får støtte og hjælp til at planlægge, strukturere din dag, huske dine aftaler og rutiner samt holde fokus. Handi5 SW er en app-pakke til din Android smartphone - et hjælpemiddel udviklet specielt til dig med kognitive vanskeligheder.

Føj til huskeliste
MemoAssist / Husketavlen

MemoAssist / Husketavlen

MemoAssist er et hjælpemiddel målrettet dig, som har ADHD, Alzheimers, Aspergers, Autisme, Demens eller hjerneskade. MemoAssist er meget nem at betjene, og den benytter både billeder og lyde til at minde dig om, hvad du skal. MemoAssist kan fjernstyres af pårørende, så de f.eks. kan lægge aftaler ind og hjælpe dig i hverdagen.

Føj til huskeliste

Hart Designs
Tingmosen 3
3500 Værløse

MemoClock

MemoClock

MemoClock gør det muligt at støtte en person med særlige behov, selv når hjælperen ikke er i nærheden.
MemoClock-appen forvandler enhver tablet til et ur med justerbar tidsvisning. Du kan sende tekst, lyd og billeder til uret fra en smartphone, tablet eller computer.
Installeres på to enheder - den ene fungerer som Sender, den anden som Modtager.

Føj til huskeliste

MemoClock ApS
Islands Brygge 63B, 5. Th
2300 København S

Weekframe

Weekframe

Weekframe er en skemaapp der strukturerer hverdagen vha. billeder, rutiner og påmindelser for personer med opmærksomhedsforstyrrelser og kognitive udfordringer. Weekframe er udviklet med udgangspunkt i brugere med autisme og/eller ADHD. Hjælpemidlet kan også bruges som støtte ved demens, alzheimers o.l. Weekframe skemaer planlægges af pårørende.

Føj til huskeliste

Weekframe ApS
Vesterbrograde 74
1620 København V

Symbolkommunikation

Symbolkommunikation

Symbolkommunikation er en App, der gør det let og enkelt at oprette struktur og guider der hjælper børn, unge og voksne med Autisme, ADHD, Aspergers syndrom, Senhjerneskade, demens eller andre kognitive udfordringer.

Virker på smartphone, tablet, pc og mac.

Der kan printes symboler og billeder fra Symbolkommunikation til brug på fysiske tavler.

Føj til huskeliste
ShowMyDay

ShowMyDay

ShowMyDay er et digitalt pædagogisk hjælpemiddel, som er udviklet ud fra tankegangen TEACCH, med særligt fokus på struktur, genkendelighed og forudsigelighed for den enkelte bruger. ShowMyDay bruges både af børn, unge og voksne og kendetegnende for vores brugere er, deres gavn af visuel struktur. ShowMyDay er web-baseret med en ShowMyDay-app.

Føj til huskeliste