Medicinæsker med påmindelse

Medicinæsker med visuel, taktil eller auditiv påmindelse.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
(± 2 )
(± 1 )
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Pilleæske med timer

Pilleæske med timer

Pilleæske i plastik med alarm, rigtig god til dig, som kan have svært ved at huske, når du skal tage din medicin. Pilleæsken har ur som kan indstilles, og har nedtælling op til 19 timer og 59 min. Der er to rum til opbevaring af pillerne. Pilleæsken måler 90 x 50 x 19 mm, og leveres i en kartonboks inklusiv batterier. Pilleæsken er nem at betjene.

Føj til huskeliste
Pilleæske med alarm

Pilleæske med alarm

Denne pilleæske med alarm er udviklet med Parkinsons & Alzheimers patienter i tankerne. Op 8 daglige alarmer. Når alarmen går i gang blinker en rød LED pære på låget for visuel påmindelse. Alarmen har to forskellige lyde. Stor tekst. Størrelse: 11x6x3 cm. Rengøring: Tørres af i hånden. Alarmen kan høres i 40 sekunder, hvorefter den selv stopper.

Føj til huskeliste
AL Pilleæske GSM med sms

AL Pilleæske GSM med sms

Alarm-pilleæsken har indbygget mobiltelefon modul (sim-kort) som kan sende SMS og e-mail alarm til pårørende, plejepersonale eller brugeren selv.
Automatisk fremføring af den korrekte medicin på indstillede tidspunkter.

Føj til huskeliste

Astrid Leisner & Søn ApS
Korsvangcentret 2
5610 Assens

AL Pilleæsker

AL Pilleæsker

Administration af medicinindtagelse kan være en svær størrelse. Især receptpligtig medicin kræver ofte, at man indtager sin medicin på fastsatte tidspunkter eller med bestemte intervaller for, at medicinen virker optimalt. Vi fører flere typer pilleæsker med alarm, der er velegnede til brug i hjemmet eller når medicinbrugeren er på farten.

Føj til huskeliste

Astrid Leisner & Søn ApS
Korsvangcentret 2
5610 Assens

MD.2

MD.2

60 doser med 20-25 tabletter pr. dosis (10-30 dages medicin). Op til 6 dispenseringer pr. døgn. Ingen mulighed for dobbeltdispensering. Håndtering af tidlig dosis samt pn-medicin. Automatisk rapportering til plejere hvis ikke dispensering sker til tiden. Online servicecenter med information om historik, medicinerings-frekvens mv.

Føj til huskeliste

IMUMA ApS
Azaleavej 30 st.
2000 Frederiksberg